Guies de lectura

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Guia creada per:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta
  • Badalona. Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • Badalona. Biblioteca Lloreda
  • Badalona. Biblioteca Pomar
  • Badalona. Biblioteca Sant Roc
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Can Peixauet
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Fondo
  • Badalona. Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

Data de creació: 13/07/2023

Última actualització: 28/07/2023

Nadons


 Arc de Sant Martí
Arc de Sant Martí
Barcelona : Combel, setembre de 2022

Aquest conte ens ensenya tots els colors de l’arc de Sant Martí a partir d’objectes i animals que els nadons podran tocar i explorar. Un llibre amb textures, colors vius i pàgines de cartró que estimularan el sentit del tacte, i amb imatges senzilles i un vocabulari bàsic que ajuden al nadó a profunditzar en els primers coneixements. Recomanat a partir de 6 mesos.

 Un Dia al parc
Un Dia al parc
Monica, Carol , SI Artists , SI Artists  
Barcelona : Beascoa, 2008

El petit Cocodril gaudeix d’un dia al parc, ple de sons nous i emocions! Ding-dong, muà-muà, bla-bla-bla, piu-piu, adéu! Aquest és el tercer volum de la sèrie “Què fa el Cocodril?”. Un llibre de cartró, amb il·lustracions tendres i onomatopeies a cada pàgina que permetrà al nadó relacionar-les amb el seu entorn. Recomanat per a nadons a partir de 2 anys.

 Vermell, negre, blanc
Vermell, negre, blanc
Barcelona : Combel, 2015

Descobriu la formiga, la papallona, el cargol, l’esquirol, la guineu i el mussol en aquest llibre de roba suau, elements sonors i etiquetes de colors. Cada pàgina és un animal i fa servir els colors vermell, blanc i negre, que són els tres primers colors que els nadons poden distingir. Un llibre que estimula el joc dels nadons. Recomanat de 0 a 6 mesos.

 ¿Para qué es esto?
¿Para qué es esto?
Ruiz Johnson, Mariana  
Barcelona : Combel, septiembre de 2022

Tres animals del bosc troben un objecte que no saben per a què serveix: pot ser un bot per a navegar, una olla, un barret? Descobriran al final quina és la seva vertadera utilitat?. Un llibre amb pàgines de cartró, de petit format i fàcil manipulació, que fa servir els colors blanc, negre i un taronja llampant, que estimularà la imaginació del nadó. Recomanat per a nadons a partir d’1 any.

 És hora de menjar
És hora de menjar
Burgueño, Esther  
[Barcelona] : Edicions del Pirata, febrer de 2021

La Fanti és una elefanteta que té molta gana. Sort que ha après a menjar ella soleta, i li agrada menjar de tot! Aconseguirà acabar-se tot el menjar? Un conte interactiu ple d’onomatopeies i escenes per a que el nadó pugui relacionar-ho amb la seva pròpia experiència. Recomanat a partir dels 6 mesos.

Torna a l'inici