Guies de lectura

La negra, collita de 2018

La negra, collita de 2018

Comença l’any i la novel·la negra torna a la primera pàgina. Els dies 18 i 19 de gener Tiana negra arribarà a la 7a edició, no us la perdeu. I passaran pocs dies i, del 24 de gener al 3 de febrer, estarem a BCN negra, la 14a edició.

Mes al prestatge de novel·la estem de retro i us presentem llibres d’aquest gènere que es van reeditar o editar l’any anterior. Bona anyada de negra el 2018.

Data de creació: 14/01/2019

Última actualització: 14/01/2020

Europeus


 Naturaleza hostil
Naturaleza hostil
Arnaldur Indridason  
Barcelona : RBA, 2018

La natura pot jugar males passades, com és el cas dels personatges d’aquesta història que tornen a la vida present a través de les escletxes dels records. Els vius recuperen l’interès per les antigues desaparicions causades aparentment per fenòmens naturals.

 Mejor el diablo
Mejor el diablo
Rankin, Ian  
Barcelona : RBA, 2018

A la ciutat escocesa d’Edinburg s’estan canviant les tornes pel que fa al domini de la delinqüència, una antiga facció de l’hampa vol tornar a liderar-la. I a la vegada, els dos investigadors de policia al càrrec de l’assumpte hauran d’entendre’s a la força malgrat les seves diferències.

 Cuando sale la reclusa
Cuando sale la reclusa
Vargas, Fred  
Madrid : Siruela, cop. 2018

El misteri plana sobre la mort d’uns ancians a causa de la picada de l’aranya reclusa, la Loxosceles Rufescens, un insecte del més comú i sense perill mortal aparent.

Torna a l'inici