Guies de lectura

Còmics de l'Oest; Pinyau, pinyau!

Còmics de l'Oest; Pinyau, pinyau!

Et presentem el món del western, un món d'aventures i d'acció que ha captivat durant anys a generacions de lectors i d'espectadors d'arreu del món. Un món que ha reconstruït a mida la recent història d'Amèrica del Nord adobada amb els seus mites i llegendes a la conquesta del salvatge oest.

El món del còmic comença a donar fe d'aquest gènere a partir dels anys 20 i arriba a punts culminants quan paradoxalment a Europa se'n digereixen les línees mestres per coronar una maduresa crepuscular i excelsa.

En aquesta selecció pots trobar el millor i més variat que ofereixen els nostres valuosos fons bibliotecaris en diferents grups, amb un to simpàtic hem intentat barrejar formats, autors i edicions que sense ser exhaustius conformen un escenari plenament atractiu.

Aquí a casa nostra molts han estat els autors que amb èxit ens han fet somniar, qui no ha jugat de petit a fer-se l'indi o ha muntar a cavall disparant d'esquenes a uns bandolers... De vegades quan arribo al saloon brut de pols i amb els llavis tallats pel sol i el vent, veig la bibliodiligència que transporta els préstecs de la xarxa de Marshalls sana i estalvia. Dono gràcies al meu rifle per haver-me acompanyat allà al canyó on les fletxes dels Cara-Retallades han fet lluir el millor dels meus recursos, molt de temps guardats als prestatges virtualment.

Data de creació: 12/06/2013

Última actualització: 24/03/2015

Sobretot, no dispareu al pianista, és l’únic imprescindible en aquest tiroteig!

 Cowboy Bebop
Cowboy Bebop
Nanten, Yutaka  
Barcelona : Selecta Vision, 2004
 La Torre oscura de Stephen King
La Torre oscura de Stephen King
Furth, Robin , King, Stephen , David, Peter , Lee, Jae  
Torroella de Montgrí : Panini, 2007
 Nación india
Nación india
Aaron, Jason , Guéra, R. M.  
Barcelona : Planeta DeAgostini, DL 2008
 Vaquero
Vaquero
Pastor, Jordi  
Onil : Edicions de Ponent, cop. 2009
 Volcanic revolver
Volcanic revolver
Morse, Scott  
Bilbao : Astiberri, 2003
Torna a l'inici