Guies de lectura

Còmics de l'Oest; Pinyau, pinyau!

Còmics de l'Oest; Pinyau, pinyau!

Et presentem el món del western, un món d'aventures i d'acció que ha captivat durant anys a generacions de lectors i d'espectadors d'arreu del món. Un món que ha reconstruït a mida la recent història d'Amèrica del Nord adobada amb els seus mites i llegendes a la conquesta del salvatge oest.

El món del còmic comença a donar fe d'aquest gènere a partir dels anys 20 i arriba a punts culminants quan paradoxalment a Europa se'n digereixen les línees mestres per coronar una maduresa crepuscular i excelsa.

En aquesta selecció pots trobar el millor i més variat que ofereixen els nostres valuosos fons bibliotecaris en diferents grups, amb un to simpàtic hem intentat barrejar formats, autors i edicions que sense ser exhaustius conformen un escenari plenament atractiu.

Aquí a casa nostra molts han estat els autors que amb èxit ens han fet somniar, qui no ha jugat de petit a fer-se l'indi o ha muntar a cavall disparant d'esquenes a uns bandolers... De vegades quan arribo al saloon brut de pols i amb els llavis tallats pel sol i el vent, veig la bibliodiligència que transporta els préstecs de la xarxa de Marshalls sana i estalvia. Dono gràcies al meu rifle per haver-me acompanyat allà al canyó on les fletxes dels Cara-Retallades han fet lluir el millor dels meus recursos, molt de temps guardats als prestatges virtualment.

Data de creació: 12/06/2013

Última actualització: 24/03/2015

A l'est de l'oest, sols hi cap el més llest

 Bouncer integral
Bouncer integral
Jodorowsky, Alejandro , Boucq, François  
Barcelona : Norma, 2012
 Jerry Spring
Jerry Spring
Jijé  
[Tarragona] : Ponent Mon, DL 2011
 Jonathan Cartland
Jonathan Cartland
Harlé, Laurence , Blanc-Dumont, Michel  
Neuilly-sur-Seine : Dargaud, 1975
Torna a l'inici