Fons especials

Cuina

 

A la tercera planta de la biblioteca pots consultar el centre d’interès dedicat a la Cuina, que ofereix una exhaustiva col·lecció de llibres de gastronomia, alguns són clàssics i altres fan referència a les noves tendències. Sota el nom de Cuina, trobaràs llibres de receptes per preparar tota mena de plats, tinguis o no experiència com a cuiner o cuinera. La resta de categories que conformen el centre d’interès són:

Cuines del món. On hi podràs descobrir la gastronomia autoctòna de diversos indrets del món, des de Grècia fins a l'Orient Llunyà.

Rebosteria i pa. La massa mare, els pans de tota mena, pastissos, galetes, gelats i cupcakes són els protagonistes d’aquesta categoria.

Xefs. Llibres dedicats a xefs locals i internacionals amb estrelles Michelin o sense.

Aliments saludables. Llibres que t’ajudaran, a través de l'alimentació, a establir hàbits saludables que faran que el teu cos estigui sa i ple d'energia.

Cuina vegetariana. Les receptes vegetarianes a base de llegums, cereals o verdures, sense carn ni peix, protagonitzen aquesta categoria.

Veganisme. A partir del 2020 afegim aquesta nova categoria. No només ofereix llibres de receptes veganes, sinó també un conjunt de continguts relacionats amb les tendències i l’actualitat d’aquesta visió animalista de l’alimentació.

Begudes. Inclou tota mena de begudes, amb alcohol o sense, com ara els diferents tipus de té i cafè, vins i vermuts, batuts i sucs.

Altres Fons Especials relacionats

Fons especial de Restauració i Hosteleria de la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat

Temes: Art i cultura, Cuina i vins, Nutrició, Viatges i turisme
Etiquetes:
Mitjana (0 Vots)