Recomanació

La Fuerza de ser altamente sensible :

Garcia, Meritxell

Barcelona : Grijalbo, marzo de 2022

Sou persones altament sensibles o PAS? I, si fos així, sabríeu reaccionar segons a quins estímuls que us poden arribar a afectar anímicament? Sospiteu que algun company de feina, de la vostra família o del vostre grup d’amics o parents ho pugui ser? 

Aquestes i moltes més preguntes més, us les resoldrà la Meritxell Garcia Roig en el seu llibre. La Meritxell és formadora, escriptora, experta en empatia i en alta sensibilitat. A més, és Coach per la International Coaching Federation (ICF) i Coach de Nutrició Integrativa de Nueva York. 
La Meritxell, forma part d’aquest gran percentatge de persones PAS i, per això mateix, ha volgut especialitzar-se i fer-se una experta en la matèria. Per altra banda, vol acompanyar a d’altres persones a treure-li profit a aquest tret tant característic de la personalitat. Mitjançant aquest manual, us ajudarà a potenciar un dels dons més importants que tenen les persones PAS, “la creativitat”. 

L’alta sensibilitat, és un tret de la personalitat que es pot trobar en un 30% de la població mundial, aproximadament en dos mil milions de persones. Tres de cada deu persones són PAS. I, on, un 70% d’elles, acostumen a ser introvertides, davant d’un 30% que són d’introvertides. Per tant, és un percentatge digne d’estudi, tant pels seus trets característics, com per saber potenciar la creativitat a partir d’aquests trets. 
Si consideres que ets una persona PAS, aquest és el teu llibre, aquí podràs fer el text per constatar-ho, saber com actuar davant diferents situacions de la teva vida diària, potenciar el trets diferenciadors i els teus dons. I, sobretot, viure millor i feliç amb aquest tret de la teva personalitat tant especial.

Més informació:

Recomanat per Alicia Carrillo. Bib. Font de la Mina. Sant Adrià del Besòs.

29/09/2023