Guies de lectura

Contes basats en fets reals

Contes basats en fets reals

Els àlbums il·lustrats són el fons estrella de les àrees infantils de les biblioteques públiques, i en els darrers anys un format molt cuidat per les editorials. Els àlbums il·lustrats són el fons estrella de les àrees infantils de les biblioteques públiques, i en els darrers anys un format molt cuidat per les editorials.

Ens arriben veritables joies, edicions molt acurades, amb il·lustracions magnífiques i històries inoblidables. Ens arriben veritables joies, edicions molt acurades, amb il·lustracions magnífiques i històries inoblidables. Ens arriben veritables joies, edicions molt acurades, amb il·lustracions magnífiques i històries inoblidables.

Els àlbums il·lustrats s'han convertit en un aliat perfecte per als primers anys d'aprenentatge.

Han esdevingut una eina ideal per parlar amb els infants de temes importants i molt valuosa per a docents i famílies que busquen les paraules perfectes per tractar temes, a priori complicats, amb paraules senzilles i amables. Han esdevingut una eina ideal per parlar amb els infants de temes importants i molt valuosa per a docents i famílies que busquen les paraules perfectes per tractar temes, a priori complicats, amb paraules senzilles i amables.

En aquest sentit, els àlbums il·lustrats basats en fets reals no només són interessants a l'hora de transmetre valors quan es tracta d'històries que ens narren vivències quotidianes sinó que, també ens poden ser útils com a punt de partida per tractar o parlar sobre algun fet històric, època o personatge.

I si deixeu de banda el prejudici que l'àlbum il·lustrat és un format només per a infants trobareu que poden ser, també, una eina molt adequada per complementar ensenyaments a alumnes de cursos més avançats.

Descarregar guia

Date created: 25/04/2024

Last updated: 26/04/2024

I per als pares


 Niños celosos :
Niños celosos :
Laniado, Nessia  
Barcelona : Medici, cop. 2006
 ¡Mamá, ha empezado él! :
¡Mamá, ha empezado él! :
Baveystock, Sacha  
Barcelona : Edebé, cop. 2009
 ¡Mamá, siempre me está molestando! :
¡Mamá, siempre me está molestando! :
Baum, Heike  
Madrid : Oniro, 2011
Back to top