Guies de lectura

LLEGIR TÉ PREMI 2023

Les Biblioteques de Sant Cugat hem fet una petita selecció de llibres per ajudar-vos a triar les lectures d'aquest estiu i a participar en el concurs Llegir té premi. Animeu-vos a participar-hi! Us esperen un munt de regals!

Data de creació: 05/06/2023

Última actualització: 05/06/2023

3.- De 10 a 12 anys


 El diablo de los números : un libro para todos aquellos que temen a las matemáticas
El diablo de los números : un libro para todos aquellos que temen a las matemáticas
Enzensberger, Hans Magnus,  
Madrid : Siruela, 2013

Al Robert no li agraden les matemàtiques perquè no les acaba d’entendre. Però una nit somnia amb un diable que pretén iniciar-lo en la ciència dels nombres. Serà el començament d’un nou i apassionant recorregut a través del món de les matemàtiques...

 El Petit vampir
El Petit vampir
Sommer-Bodenburg, Angela  
Barcelona : Jollibre, 2016

Divertida i amb una gran quantitat d'humor vampíric.
A l'Anton li ha passat una cosa que només succeeix a les novel·les de por i de misteri que tant li agraden: ha conegut en Rüdiger, un vampir dels de debò.

 L'Ot i els gegants de gel
L'Ot i els gegants de gel
Gaiman, Neil  
Barcelona : Estrella Polar, 2010

En una vila de l'antiga Noruega hi viu en Rarot, un noi que tothom coneix com a Ot. Després de la mort del seu pare fuig lluny de casa. Un dia, endinsat al bosc, es troba un ós, una guineu i una àguila; tres criatures molt estranyes que l'arrosseguen al viatge més extraordinari que mai hagi imaginat. Poderosos déus nòrdics, ciutats emmurallades i gegants de gel es donen la mà en aquesta aventura tan especial.

 Las Varamillas
Las Varamillas
Jourdy, Camille  
Barcelona : Astronave, octubre de 2020

Fa un dia preciós per fer un pícnic, però Jo no pensa el mateix. Farta de les seves noves germanes i de la seva nova mare, decideix perdre’s pel bosc misteriós i seguir unes estranyes criatures que tornen cap a casa. S’endinsarà a un món nou, ple de personatges fantàstics amb els que viurà una aventura que recordarà sempre.

Torna a l'inici