Guies de lectura

Un país de festes

Repàs per les principals festes populars que tenen lloc a Catalunya i els elements característics de la cultura catalana. Els castellers com Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO al 2010. 

Data de creació: 17/10/2011

Última actualització: 30/08/2023

Festes populars a Catalunya


Autoria: Generalitat de Catalunya

Cercador de festes tradicionals d'interès nacional de la Generalitat de Catalunya.

Autoria: Festes.org

Informació actualitzada sobre les festes populars que es celebren arreu dels Països Catalans. Conté un calendari festiu, seccions monogràfiques sobre algunes de les festes i un recull de llibres i músiques.

Autoria: Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida

Fires, festes majors i altres festes d'arrel tradicional de Catalunya classificades per comarques i municipis. També ofereix propostes d'oci familiar, de turisme cultural i d'esports d'aventura.

Autoria: Generalitat de Catalunya

Complet recull de totes les festes tradicionals de Catalunya organitzades per àmbits festius, amb explicació sobre els seus orígens, enllaços i galeria de documents.

Autoria: Festapuntcat

Informació sobre les festes populars que es celebren arreu de Catalunya. Inclou informació complementària com galeries de recursos, refranys, etc.

Autoria: onsortir.tv

Canals de la televisió per Internet onsortir.tv que retransmeten els actes més rellevants de les festes populars de Catalunya.

Torna a l'inici