Guies de lectura

Prepara't

Prepara't

Ajuda per entrar al món laboral: recomanacions, imatge personal, formació (nous mercats de treball, currículums...) passos a seguir per trobar feina.

Data de creació: 14/09/2011

Última actualització: 22/01/2015

Màrqueting personal


 Automotivación
Automotivación
Valls, Antoni  
Barcelona : Bresca Profit, DL 2008

Després de llegir aquestes pàgines es sorprendrà de poder gaudir com mai abans, de moltes i molt variades satisfaccions cada dia i a cada instant, en totes les facetes de la seva vida.

 Búsqueda de empleo for rookies
Búsqueda de empleo for rookies
Yeung, Rob  
Madrid : LID, cop. 2009

T'ofereix consells pràctics, directes i molt fàcils d'engegar, consells que veritablement funcionen. Aprendràs com fer que el teu currículum sigui atractiu als ulls dels responsables de selecció.

 Coaching
Coaching
Whitmore, John  
Barcelona [etc.] : Paidós, DL 2008

Es tracta d'un manual que ajudarà al lector a aprendre les habilitats d'aquest art del bon entrenament, així com a comprendre el seu enorme valor per alliberar el potencial de les persones i elevar al màxim el seu rendiment.

 Coaching con PNL
Coaching con PNL
O'Connor, Joseph , Lages, Andrea  
Barcelona : Urano, 2005

El Coaching és un mitjà per a desenvolupar el millor d'un mateix, tant en la vida privada com laboral. Aquest llibre proporciona les eines per convertir-se en Màster Coach, juntament amb la inspiració necessària per utilitzar-les al servei de l'enriquiment de la teva vida i dels que t'envolten.

 Coaching y liderazgo
Coaching y liderazgo
Payeras Serra, Joan  
Madrid : Díaz de Santos, cop. 2004

El Coaching ens brinda una oportunitat per desfer certs nusos que bloquegen amb massa freqüència els processos productius, i que moltes vegades se solucionaven en el passat de manera una mica expeditiva en les formes però ineficaç en el fons, a través del lideratge impositiu.

 Cómo hacer un currículum y mejorar profesionalmente
Cómo hacer un currículum y mejorar profesionalmente
García Menéndez, Silvia , González, José Ramón  
Madrid : LIBSA, cop. 2007

El recurs més estès per buscar treball és el currículum. Ell és la nostra imatge i resumeix els nostres mèrits acadèmics o professionals. Com confeccionar-ho i com escriure diferents models de carta de presentació, a més d'un resum de l'estructura empresarial.

 El Arte de saber venderse
El Arte de saber venderse
Kühnhanss, Christoph  
Barcelona : Robinbook, cop. 2007

Estratègies perquè qualsevol sol·licitud de treball arribi a la seva destinació correcta, resulti eficaç i condueixi a la desitjada, i temuda, entrevista personal, el desenvolupament de la qual i contingut són desentranyats i suavitzats adequadament.

 El Libro de la entrevista de trabajo
El Libro de la entrevista de trabajo
Puchol, Luis  
Madrid : Díaz de Santos, 2006

El llibre que tens entre les mans pretén ser el teu millor amic en aquest tràngol, ajudant-te a sortir amb bé de les entrevistes de treball. En el trobaràs resposta als següents interrogants: Què és una entrevista de treball i què pretén?.

 El Perro pastor que perdió su rebaño
El Perro pastor que perdió su rebaño
Iranzo, Consol  
Barcelona : Planeta, 2009

Una rondalla que recull tota la saviesa del coaching. Està protagonitzada pels habitants d'un bosc imaginari els comportaments del qual són fàcilment identificables al món dels humans.

 El Éxito en las entrevistas de trabajo
El Éxito en las entrevistas de trabajo
Popovich, Igor S.  
Madrid : Pirámide, cop. 2005

L'autor explica, pas a pas, i de forma clara i comprensible, les estratègies bàsiques i les tècniques més sofisticades per aconseguir l'èxit en una entrevista de treball. A més, proporciona unes directrius específiques per a les persones en atur i per tots aquells que vulguin canviar de professió.

 Inteligencia emocional en el trabajo
Inteligencia emocional en el trabajo
Torrabadella, Paz  
Barcelona : Océano, [2006]

A través d'aquesta completa guia de tests i exercicis, cadascú pot avaluar per si mateix la seva intel·ligència emocional i aprendre a desenvolupar-la seguint unes pautes molt senzilles.

 Los 7 secretos de los que nunca están en paro
Los 7 secretos de los que nunca están en paro
Buisson, Nicolás , Dumon, Charles-Henry , Dumon, Charles-Henry  
Barcelona : Gestión 2000, cop. 2005

Aquesta obra recull les reflexions i els consells fruit de l'experiència d'una de les empreses més importants en selecció de personal.

 Los Tests de selección de personal
Los Tests de selección de personal
Bernié, Marie-Madeleine , Aboville, Arnaud d'  
Barcelona : Deusto, cop. 2003

Els tests de Selecció: Reflexioni i argumenti sobre alguna cosa que li afecta quan vostè està buscant una ocupació o si vol canviar-ho: Quina efectivitat tenen? Com treure'ls el millor profit? Com preparar-se per contestar-los adequadament?

 Marketing personal
Marketing personal
Acosta Vera, José María  
Madrid : ESIC, DL 2006

Ofereix una visió amena, però pràctica i rigorosa sobre com conèixer les capacitats pròpies que poden impulsar-nos a l'èxit i com utilitzar-les. I també ens mostra les claus per saber-se vendre durant tota la carrera professional.

 Psicología aplicada al trabajo
Psicología aplicada al trabajo
Muchinsky, Paul M.  
Madrid : Paraninfo, cop. 2001

Per aplicar la psicologia a la feina aquest llibre fa un estudi complet de les creences, opinions i oportunitats, proporcionant al lector una comprensió i interpretació molt sòlides en aquest camp de la ciència.

 Reinventarse profesionalmente
Reinventarse profesionalmente
Alonso, Carlos  
[Córdoba]: Almuzara, 2010

Llibre dirigit a tot aquell que vulgui trobar pautes concretes per abordar un procés amb el qual, alhora que s'incentiva el nostre valor en el mercat laboral, s'inicia un camí de canvi personal.

 Socorro
Socorro
[València] : Orientación Visual, DL 2004

Consells per a passar entrevistes laborals i com redactar i presentar el currículum.

 Valores en el trabajo
Valores en el trabajo
Tierno, Bernabé , Tierno Centella, Jesús  
Madrid : La Esfera de los Libros, 2002

Estratègies per fer del treball quotidià quelcom enriquidor en tots els aspectes per a nosaltres i el nostre entorn: família, amics, companys, caps. Un valor productiu que ens permeti sentir-nos satisfets i en harmonia amb el nostre present i planificar les nostres aspiracions futures.

Torna a l'inici