Guies de lectura

3, 2, 1 i acció

3, 2, 1 i acció

El cinema, considerat el 7è art, consisteix en la tècnica de gravar imatges en moviment. Des dels seus inicis fins a l'actualitat no ha parat d'evolucionar i transformar-se però mai ha deixat de sorprendre i d'atraure a tothom amb històries, emocions i sentiments que els directors reflecteixen en cadascuna de les seves pel·lícules.

T'oferim una selecció d'algunes de les millors obres dels directors més representatius del cinema mundial. Busca-les a les biblioteques i gaudeix amb elles!


  També et pot interessar:

Data de creació: 31/08/2011

Última actualització: 22/01/2015

Càmera i acció


Autoria: Generalitat de Catalunya

La història del cinema en 30 sessions. Tots els dimecres a les 17.00 o 17.30 (en periòdes d'horari especial). Preu del Carnet Aula de Cinema: 45 euros. Matricules: a partir del 26 de setembre, de 16'30 a 21'00 hores (Av. de Sarrià, 33 - Barcelona)

Autoria: Ministeri de Cultura.

Trobareu informació sobre els recursos i línies de gestió que aborda l'Institut de la Cinematografia i de les Arts (audiovisuals, serveis, cooperació internacional i línies d'actuació en matèria de cinema i audiovisuals).

Autoria: Generalitat de Catalunya

Recull de webs selecionades per la Generalitat de Catalunya d'escoles de cinema

Autoria: Fàbrica de Cinema Alternatiu

L'Alternativa és el Festival de Cinema Independent de Barcelona que reuneix films estimulants, compromesos amb el llenguatge cinematogràfic i que s'atreveixen a fugir d'allò convencional.

Torna a l'inici