Expositor de novetats

 • Gino Bartali, el hombre de hierro

  Gino Bartali, el hombre de hierro

  Lluís i Giró, Franc

  [Sabadell] : Dstoria, o2016

  El setembre de 1939 Gino Bartali tenia 25 anys. Havia guanyat dos Giros d'Itàlia i un Tour de França, i estava destinat a convertir-se en la gran figura del ciclisme mundial. La Segona Guerra Mundial, però, li va prendre els millors anys de la seva carrera. Bartali va continuar entrenant-se en silenci per les carreteres de la Toscana. Ningú no va saber mai que, gràcies a les seves pedalades diàries, va salvar la vida de vuit-cents jueus de les urpes del feixisme. 

  En aquesta biografia Franc Lluís Giró homenatja i dóna a conèixer a casa nostra aquest heroi italià que fins fa pocs anys havia estat acusat fins i tot de col·laboracionista amb el règim de Mussolini. Com el propi autor diu i el lector comprovarà, la gesta d'aquest ciclista llegendari és tan apassionant que és digna d'una pel·lícula o d'una sèrie. El temps dirà...

  Franc Lluís Giró s'autodefineix com a periodista i ciclista. Ha treballat i col·laborat en mitjans com Ràdio Sabadell (on treballa actualment), Rac1, iCat, Catalunya Ràdio, Sàpìens i Enderrock. També en publicacions especialitzades en ciclisme com "Volata. 

  Recomanat per: Biblioteca Terrassa Districte 5

   

   

  23/06/2017
 • Golfo de Bizkaia

  Golfo de Bizkaia :

  Mendoza, Aníbal

  Barcelona : GeoPlaneta, 2017

  De Bilbao fins a les Landes de França podrem fer un recorregut per la costa i gaudir dels  petits pobles que hi anirem trobant, de parcs naturals i de fites de l’arquitectura contemporània en una de les regions culturalment més riques del continent.

  El visitant trobarà escarpades costes i bucòliques vil·les, però també ciutats portuàries amb un passat industrial. Tradició i modernitats van de la mà, podrem assistir a un partit de pilota basca, fer surf a les seves platges o gaudir de la fantàstica cuina de la zona: en pocs llocs es menja i beu tant bé com en els bars i restaurants d’aquesta regió.

   

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  27/03/2017
 • Belice

  Belice

  Egerton, Alex

  Barcelona : GeoPlaneta, 2017

  Entre la jungla centreamericana i el mar Carib, Belize és un petit país ple de cultura i aventures. Els amants del submarinisme podran gaudir de la segona barrera de corall més gran del món, nadar entre les 100 classes de corall i les més de 500 espècies de peixos tropicals. També és un paradís per practicar altres esports nàutics: windsurf, caiac, rem, la pesca,... Si ens agrada més terra ferma, ens podrem endinsar a la jungla i gaudir de la xarxa de parcs i reserves naturals i  gaudir de la seva exòtica fauna. Pels amants de la cultura, Belize compta amb  jaciments arqueològics de la cultura maia.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  27/03/2017
 • Diccionario inglés 100% visual

  Diccionario inglés 100% visual

  Barcelona : Larrousse, 2017

  L'obra ideal per familiaritzar-se amb l'anglès i enriquir el vocabulari.  2000 paraules i expressions, 80 temes habituals del dia a dia, fotografies divertides per memoritzar fàcilment el vocabulari.. A més a més, cada pàgina té: exemples per elaborar frases correctament, trucs per evitar errors i altres curiositats sobre la llengua. Mini diccionari -lèxic castellà-anglès- al final de l'obra.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • Ese mundo desaparecido

  Ese mundo desaparecido

  Lehane, Dennis

  Barcelona : Salamandra, 2017

  Abans que l'adaptació cinematogràfica de Mystic River ho llancés a la fama, Dennis Lehane ja s'havia afermat com un dels autors més destacats del gènere negre gràcies al cicle dels detectius bostonians Patrick Kenzie i Angela Gennaro. No obstant això, ha estat en l'última dècada quan el seu enorme talent per desenvolupar històries de gran tensió i complexitat psicològica li ha procurat una allau de premis i ha convertit les seves novel·les en una inspiració constant per a Hollywood, fins consagrar definitivament amb sèries tan prestigioses com « The Wire »i« Boardwalk Empire ». Sens dubte, no hi ha actualment cap escriptor que retrati amb major versemblança el món dels gàngsters als Estats Units durant la primera meitat del segle XX, i aquesta novel·la electritzant -que tanca la trilogia de Qualsevol altre dia i Viure de nit- és la millor prova d'això.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/05/2017
 • El Regreso

  El Regreso

  Matar, Hisham

  Barcelona : Salamandra, 2017

  Al març de 2012, trenta-tres anys després d'haver trepitjat per última vegada la terra dels seus orígens, l'autor d'aquest llibre va tornar a Líbia amb la seva mare i la seva dona. L'enderrocament de Gaddafi havia obert un temps nou en què cabia l'esperança de refundar una societat devastada pels abominables crims de la dictadura, recuperant un sistema de valors basat en la justícia i el respecte per la vida humana. No obstant això, més enllà de somiar amb un país en llibertat i progrés, en la ment de Hisham bullia el desig de tancar una ferida profunda i dolorosa que havia marcat la seva vida i la de la seva família. El 1990, el seu pare, Jaballa Matar, un pròsper i culte empresari, amant de la poesia i líder de la dissidència a l'exili, havia estat segrestat al Caire i confinat en una presó líbia. Sis anys més tard, les escasses notícies que arribaven es van interrompre: el rastre de Jaballa es va perdre definitivamente. Així doncs, d'aquesta infatigable recerca de la veritat tracta, entre altres coses, aquesta commovedora història.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • La Senyora Stendhal

  La Senyora Stendhal

  Nadal, Rafel

  Barcelona : Columna, 2017

  Quan l’últim dia de la guerra una bala sega la vida de la Rossa en un tiroteig a la plaça de Sant Pere de Girona, el destí d’en Lluc queda lligat per sempre al de la senyora Stendhal, que el criarà com si fos fi ll seu. La força de la mare adoptiva, la rebel·lia del jove Dani i la saviesa de l’avi Dídac acompanyaran la mirada innocent del nen per un paisatge carregat d’emocions i de promeses. Fins que toparà amb l’ànsia de revenja dels vencedors decidits a passar comptes.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • Setè àngel

  El Setè àngel

  Cirici, David

  Barcelona : Proa, 2017

  L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l’aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare, el sentiment de culpa i la crisi que el duu a les portes de la bogeria. I seguirà, en paral·lel, l’aventura del fill, que la nit mateixa de l’accident és rescatat per una llanxa carregada de famílies de Síria i l’Afganistan que miren d’arribar a les costes de Samos. Sense que ningú no ho sàpiga, el petit Marc viurà l’aventura incerta dels refugiats.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  Escribà, Christian

  Barcelona : Columna, 2016

  Aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit. 

  Gaudiràs amb els dolços que tan bons i originals faràs i també descobriràs noves habilitats,  aprenent a deixar anar la imaginació amb les postres que hauràs creat. Aquestes receptes porten tot això i molt d’amor. Així, de ben segur, aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  10/05/2017
 • Permiso para quejarse : lo que el dolor cuenta de ti

  Permiso para quejarse :

  Montero Homs, Jordi

  Barcelona : Ariel, 2017

  Jordi Montero és metge a l’Hospital Universitari de Bellvitge, Institut Dexeus i Clínica Tres Torres i professor de neurologia de la Universitat de Barcelona. També és investigador amb la temàtica relacionada amb el dolor.

  Aquest llibre ens parla -amb la seva dilatada experiència com a neuròleg– de com entén el dolor, la relació que tenim amb la manera de percebre’l o el paper que hi juguen els sentiments.

  Aquest és un dels metges que et mira quan el visites.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  09/05/2017
Mostrando el intervalo 1-10 de 50 resultados
Página de 5