Expositor de novetats

 • Diccionario inglés 100% visual

  Diccionario inglés 100% visual

  Barcelona : Larrousse, 2017

  L'obra ideal per familiaritzar-se amb l'anglès i enriquir el vocabulari.  2000 paraules i expressions, 80 temes habituals del dia a dia, fotografies divertides per memoritzar fàcilment el vocabulari.. A més a més, cada pàgina té: exemples per elaborar frases correctament, trucs per evitar errors i altres curiositats sobre la llengua. Mini diccionari -lèxic castellà-anglès- al final de l'obra.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • Abans que l'adaptació cinematogràfica de Mystic River ho llancés a la fama, Dennis Lehane ja s'havia afermat com un dels autors més destacats del gènere negre gràcies al cicle dels detectius bostonians Patrick Kenzie i Angela Gennaro. No obstant això, ha estat en l'última dècada quan el seu enorme talent per desenvolupar històries de gran tensió i complexitat psicològica li ha procurat una allau de premis i ha convertit les seves novel·les en una inspiració constant per a Hollywood, fins consagrar definitivament amb sèries tan prestigioses com « The Wire »i« Boardwalk Empire ». Sens dubte, no hi ha actualment cap escriptor que retrati amb major versemblança el món dels gàngsters als Estats Units durant la primera meitat del segle XX, i aquesta novel·la electritzant -que tanca la trilogia de Qualsevol altre dia i Viure de nit- és la millor prova d'això.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • El Regreso

  El Regreso

  Matar, Hisham

  Barcelona : Salamandra, 2017

  Al març de 2012, trenta-tres anys després d'haver trepitjat per última vegada la terra dels seus orígens, l'autor d'aquest llibre va tornar a Líbia amb la seva mare i la seva dona. L'enderrocament de Gaddafi havia obert un temps nou en què cabia l'esperança de refundar una societat devastada pels abominables crims de la dictadura, recuperant un sistema de valors basat en la justícia i el respecte per la vida humana. No obstant això, més enllà de somiar amb un país en llibertat i progrés, en la ment de Hisham bullia el desig de tancar una ferida profunda i dolorosa que havia marcat la seva vida i la de la seva família. El 1990, el seu pare, Jaballa Matar, un pròsper i culte empresari, amant de la poesia i líder de la dissidència a l'exili, havia estat segrestat al Caire i confinat en una presó líbia. Sis anys més tard, les escasses notícies que arribaven es van interrompre: el rastre de Jaballa es va perdre definitivamente. Així doncs, d'aquesta infatigable recerca de la veritat tracta, entre altres coses, aquesta commovedora història.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • La Senyora Stendhal

  La Senyora Stendhal

  Nadal, Rafel

  Barcelona : Columna, 2017

  Quan l’últim dia de la guerra una bala sega la vida de la Rossa en un tiroteig a la plaça de Sant Pere de Girona, el destí d’en Lluc queda lligat per sempre al de la senyora Stendhal, que el criarà com si fos fi ll seu. La força de la mare adoptiva, la rebel·lia del jove Dani i la saviesa de l’avi Dídac acompanyaran la mirada innocent del nen per un paisatge carregat d’emocions i de promeses. Fins que toparà amb l’ànsia de revenja dels vencedors decidits a passar comptes.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • Setè àngel

  El Setè àngel

  Cirici, David

  Barcelona : Proa, 2017

  L’Ernest, un publicitari d’èxit i entusiasta dels plaers de la vida, navega amb el seu veler entre les illes de Patmos i d’Icària en companyia del seu fill de set anys Marc, de la seva parella Sophie i del petit Max, fill de la Sophie. Fa mala mar. Quan comença a pondre’s el sol, el veler topa amb les restes d’un naufragi i en Marc cau a l’aigua. Així comença la història. El lector seguirà la recerca desesperada del pare, el sentiment de culpa i la crisi que el duu a les portes de la bogeria. I seguirà, en paral·lel, l’aventura del fill, que la nit mateixa de l’accident és rescatat per una llanxa carregada de famílies de Síria i l’Afganistan que miren d’arribar a les costes de Samos. Sense que ningú no ho sàpiga, el petit Marc viurà l’aventura incerta dels refugiats.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/05/2017
 • La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  Escribà, Christian

  Barcelona : Columna, 2016

  Aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit. 

  Gaudiràs amb els dolços que tan bons i originals faràs i també descobriràs noves habilitats,  aprenent a deixar anar la imaginació amb les postres que hauràs creat. Aquestes receptes porten tot això i molt d’amor. Així, de ben segur, aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  10/05/2017
 • Permiso para quejarse : lo que el dolor cuenta de ti

  Permiso para quejarse :

  Montero Homs, Jordi

  Barcelona : Ariel, 2017

  Jordi Montero és metge a l’Hospital Universitari de Bellvitge, Institut Dexeus i Clínica Tres Torres i professor de neurologia de la Universitat de Barcelona. També és investigador amb la temàtica relacionada amb el dolor.

  Aquest llibre ens parla -amb la seva dilatada experiència com a neuròleg– de com entén el dolor, la relació que tenim amb la manera de percebre’l o el paper que hi juguen els sentiments.

  Aquest és un dels metges que et mira quan el visites.

   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  09/05/2017
 • Todo está en tu digestión : descubriendo el origen de tus problemas de salud y cómo curarlos en cinco pasos

  Todo está en tu digestión :

  Axe, Josh

  Barcelona [etc.] : Paidós, 2017

  El fet de no tenir en òptim estat el nostre sistema digestiu, pot portar-nos a tenir la sensació de poca energia, problemes amb malalties auto immunes / tiroides, al·lèrgies estacionals, deposicions irregulars, estrès moderadament alt, erupcions cutànies, candidiasis, sensibilitat al gluten o a la llet (panxa inflada), manca de concentració ...

  Una bona alimentació va relacionada amb: una millora de l’energia, la digestió i la pell, tenir menys al·lèrgies, alts i baixos emocionals o poder-te concentrar més, etc.

  Aquest llibre ens mostra claus per tractar tots aquests problemes amb senzills passos.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  09/05/2017
 • Sabores de siempre : las recetas que no pasan de moda

  Sabores de siempre :

  Arguiñano, Karlos

  Barcelona : Planeta, 2016

  El cuiner Karlos Arguiñano ha reunit en aquest nou receptari, 325 plats tradicionals que homenatgen  "sabors y aromes que tots tenim a la memòria". El volum conté receptes senzilles de plats comuns i coneguts, amb els que pretén recordar "gustos i olors de sempre” . Un cant a la cuina popular, a voltes humil, a voltes festiva, sustentat per la riquesa i l’estacionalitat dels productes.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  09/05/2017
 • Cassoles de Girona

  Cassoles de Girona

  Simon-Ferré, Abraham

  Barcelona : Viena, 2016

  Bacallà amb samfaina, pollastre amb llagosta, cua de bou amb sèpia, suquet de pescador, calamars farcits, peus de porc amb naps... són alguns dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional gironina guisada amb cassola, receptes de tota la vida que no es poden resumir en cinc o sis ratlles, com solen fer ara els llibres de cuina. Perquè tenen secrets familiars, variants en les picades o en els sofregits, trucs magistrals, detalls que les nostres àvies recorden davant dels fogons i que de fet, són els que marquen la diferència. I és que hi ha un abisme entre un plat reescalfat en cinc minuts i un que ha fet xup-xup sota l’atenta mirada d’algú que vol fer alguna cosa molt especial.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  09/05/2017
Mostrando el intervalo 1-10 de 50 resultados
Página de 5