Danide


Danide va néixer a Barcelona l'any 1981. Va estudiar a l'Escola Joso i va debutar al món del còmic professional l'any 2001 amb "Telekillers, Asesinos a Domicilio", amb guió del seu germà Raúl Deamo. Els dos germans van treballar junts amb el nom de Deamo Bros, col·laborant a "El Juevesamb la sèrie "Walter & Beep". També col·laboren junts a la revista "Amaniaco" amb la sèrie "Mundo Absurdo" i l'any 2010 van publicar amb edicions Glénat "Sèrie B".

Danide en solitari, va participar a la revista "Penthouse Comix" i al 2004 va publicar el còmic "Juan Nadie" a l'editorial Doble Dosis. Al 2011 amb Marcos Prior va publicar el còmic "Fagocitosis" de l'editorial Glénat.

Potlatch és l'últim llibre de Marcos Prior i Danide. Continuen amb la pràctica de compaginar diversos estils narratius i visuals amb el que aconsegueixen transportar-nos just allà on volen que estiguem: atents. Amb mil i un detalls a descobrir.

Potlatch és una història d'amor. La de Max...[Perdó!] Máximo en els seus intents de lligar amb Claudia en un context de precarietat laboral, consumisme, iconografia de marques, desconcert vital  i corrupció política. 

El nom de Potlacht denomina una cerimònia d'algunes tribus d'indis nord-americans on el rang dels individus s'aconseguia a través dels regals, de la capacitat de despendre's de tot, fins al punt de destruir béns. Potlatch és també una publicació de secció francesa de la Internacional Lletrista, prèvia a la Internacional Situacionista.

Tornar als nominats  ►

 Bibliografia destacada


"Fagocitosis"


"En Matadegolla"


"Sèrie B"


   


"Potlatch"

Obra nominada 2014


  


Recursos

 Enllaços externs de l'autor:
 

Los más prestados
eBiblio. Préstamo de libros electrónicos

 

Campaña otoño en los bibliobuses
Entrevistas virtuales
Red de Bibliotecas Municipales
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Hazte el carné Tràmits en línia Catálogo Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscríbete a los boletinesGenius Biblioteca Infantil