Notícies

DAKAR 2015, 36ena edició
DAKAR 2015, 36ena edició

Dijous 8 de gener – Etapa 5 – 697km

La duresa d'aquesta cursa queda demostrada amb els participants frustrats que van quedant fora de competició contra la seva voluntat, obligats a abandonar la carrera. Tot i que estan preparats físicament, els vehicles a vegades no resisteixen, però amateurs o professionals, homes i dones, no renuncien al pensament de tornar l'any que ve.

Els debutants que arriben al Dakar han de llevar-se d'hora, suportar temperatures i alçades extremes, estar pendents de les classificacions...  Cada jornada és diferent, un sacrifici que no garanteix l'èxit, però després de travessar els Andes, tots ells acullen una única ambició: arribar a Buenos Aires.

El Dakar, és un desafiament per aventurers, un somni compartit que promou el valor de l'ajuda mútua. Per això, la organització respectuosa amb la seguretat, el medi ambient i el patrimoni, dóna el seu suport a "Un Techo", que dirigeix la seva acció a la construcció de vivendes d'emergència i projectes educatius, així com a "Madre de Dios", que lluita amb diferents accions contra la desforestació en l'Amazònia peruana.

Però el ral·li segueix amb etapes exigents, que demanen tota la resistència física i tècnica, així com una adaptació continua dels pilots i conductors. El màxim exponent són les etapes marató: l'11 de gener, hi haurà tres carreres en tres recorreguts diferents i a dos països. Dakar és emoció garantida 100%.

Vés al prestage ►

08/01/2015 17:21h
Mitjana (0 Vots)