Salut

VIII Jornades de Vida Sana a la Biblioteca de Castelldefels

il·lustració: El proper 25 de febrer arrenquen les 8es Jornades de Vida Sana a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels, amb més de 30 activitats programades per a tots els públics.

Aquestes jornades es programen cada any amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal. S’hi poden trobar temàtiques com el feng shui, l’herboristeria, l’aromateràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, el ioga, etc. Les jornades es porten a terme gràcies als col·laboradors, que enguany han volgut tornar a participar en les jornades donant a conèixer les seves especialitats i també comptem amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels.

 

Més informació i inscripcions: Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Adreces electròniques: biblioteca@castelldefels.org | b.castelldefels@diba.catDavid del Rosario

 

 

Dimecres 26 de febrer tindrà lloc la  xerrada inaugural: "Reeducar el cerebro: descubre cómo funciona tu mente y tu organismo de forma práctica y 100% aplicable al día a día"  a càrrec de David del Rosario, enginyer biomèdic, autor del llibre "El libro que tu cerebro no quiere leer" de l'editorial Urano.

Lloc: Espai Margarida Xirgu de la biblioteca. Entrada lliure. Cabuda limitada

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Vés al prestatge:

Data de creació 17-02-2020 Última actualització 17-02-2020