L'autor vicentí del mes

L'autor vicentí del mes

 

Amb la finalitat de visibilitzar el patrimoni humà vicentí i el fons de la col·lecció local de la Biblioteca cada mes exposarem, de manera destacada, un autor o autora de Sant Vicenç dels Horts. Serà a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Les Voltes. La resta de llibres d’aquests o d’altres autors/es els trobareu en aquesta planta, a la secció més genuïna de totes les biblioteques públiques: la col·lecció local.

Aquest mes de maig destaquem el col·lectiu d’escriptors i escriptores Verum Fictio, sorgit l’any 2016, on dos dels seus membres tenen vinculació amb Sant Vicenç dels Horts: l’Alberto Francisco Martín Carmona, resident i fill del municipi, i en Feliu Torrents del Blanco, estiuejant durant molts anys de la seva infantesa i amb família vicentina.

Actualment, altres membres que formen de l’associació són: la Carmen D. Casino, l’Eva Gavilán Andrés, l’Imma Cortina i Grau, la Isabel Egea Mompeán, en Joaquim Micó, en José Luis Zayas Pascual, la Lola Toledano González, la Montserrat Vilarmau Martí i en Salvador Casas Busquets.

El col·lectiu va sorgir per donar suport mutu al procés creatiu, a l’edició i al suport i promoció de les obres literàries sorgides per iniciativa individual o col·lectiva de part dels seus membres.

Fins el dia d’avui, l’associació ha publicat dos recopilatoris de contes: Xocolata espessa (2018) i Oceà de contes (2021).  El col·lectiu organitza enguany el concurs de relats Vila del Llibre, amb el suport de la Xarxa de Viles de Llibre.

 

 

 

 

 

03/05/2023