Les bandes que s’emporta el 2023

El 2023 va portar entre altres notícies musicals, les que han anunciat la separació de grups amb una llarga trajectòria artística.

Els motius de les separacions han estat diverses: per exemple, el grup de pop igualadí Marialluïsa o els punks asturians Desakato han defallit al cansament, igual que el grup murcià Second, després de 25 anys, van anunciar que "Nada es para siempre" per separar-se damunt els escenaris amb una gira final. 

D’altres han anunciat una aturada indefinida de les bandes per explorar altres vetes artístics musicals, com ara el grup de pop-rock indie Love of lesbian o el grup de pop-folk Manel. 

Altres agrupacions s’han trencat per motius de salut, com els gaditans Andy & Lucas; per la paternitat dels músics –com el grup de rock Panic! At the disco. També abandona els escenaris Daddy Yankee per dedicar-se en cos i ànima a la seva religió.

Pitjor ho tenen Anti-flag banda de punk rock, separats per les acusacions de delictes sexuals del seu vocalista o ​ els integrants del grup coreà BTS de música Kpop que han hagut de fer una pausa per poder fer el servei militar obligatori.

També trobem grups que continuen, però renovant part dels seus membres com és el cas de la banda madrilenya d’indie rock Hinds (abans Deers) o el grup de metall estatunidenc Slipknot que van anunciar que prescindeix per motius artístics del bateria del grup, fill de Bruce Springsteen.

Finalment, no oblidem l’ensurt dels fans amb U2 ... No se separen tot i que el seu bateria ha hagut de deixar temporalment la banda per motius de salut.

Les bandes moren però no la seva música!

 

  A les biblioteques trobaràs:

Inercia / Desakato
1999 / Love of Lesbian
Invisible / Second
El Ritmo de las olas / Andy & Lucas
Viva las vengeance / Panic! At The Disco
Barrio fino / Daddy Yankee

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 13-12-2023 Última actualització 13-12-2023