Recomanació

Nosotros

Vilas, Manuel

Barcelona : Ediciones Destino, febrero de 2023

Manuel Vilas, va estudiar filologia hispànica i va desenvolupar la tasca de professor de secundària durant més de 20 anys. Posteriorment, es va dedicar a escriure poesia, obtenint diversos premis. Més endavant, va aventurar-se a escriure novel·les, la primera, “Aire nuestro” va ser posicionada per la revista Quimera, dins de les 10 novel·les més importants en espanyol de la primera dècada del s. XXI.

El seu nom va prendre força l’any 2019 quan la seva novel·la “Alegria” va quedar finalista del Premi Planeta i, aquest any 2023 ha publicat la novel·la que ens ocupa “Nosotros”.
La Irene és la protagonista d’aquesta història i una vídua addicta al seu home més enllà de la distància que significa la mort. La seva manera de conviure amb aquest dolor i intentar retrobar-se puntualment amb ell, emprèn un viatge i viu escenes passionals amb altres persones que donen cos a l’ànima del finat, en Marce.

En quin moment, l’amor deixa de ser sa. Pot la mort destruir els records? És la fe el motor que ens guia per caminar per la vida? O potser ens fa perdre el sentit de la realitat?

 

Més informació:

Recomanat per Bib. Enric Miralles. Palafolls.

06/07/2023