Recomanació

El Buscón en las Indias

Ayroles, Alain

Barcelona : Norma Editorial, noviembre de 2019

El Buscón de Quevedo és un dels exponents màxims de la novel·la picaresca que ha mantingut la seva vigència i frescor durant els segles, però que hagués passat si les aventures i desventures d'en Pablos de Segovia no haguessin finalitzat?

Aquesta és la proposta que ens fan el guionista Alain Ayroles i l’il·lustrador Juanjo Guarnido: com continuaria la història que va escriure Quevedo al 1626. El text d’ Ayroles és sensacional, dotant de girs inesperats tota la narració, i les il·lustracions del premiadíssim Juanjo Guarnido, enlluernen i et transporten a un temps d'aventures i natura exuberant.

Els autors han realitzat una magistral tasca de document documentació que contextualitza perfectament llenguatges, escenaris i escenes, sent una actualització perfecta de la novel·la picaresca del l’edat d’or de la literatura peninsular.

Aventureu-vos a descobrir un nou món i saber si en Don Pablos de Segovia acabarà aconseguint (o no) el seu més gran propòsit: arribar a El Dorado i viure com els rics, sense haver de treballar.

Més informació:

Recomanat per Bib. Districte 2. Terrassa

16/06/2022