Guies de lectura

Esports a Ponent

Esports a Ponent

En aquesta guia trobareu llibres dirigits a tots aquells esportistes novells i d'elit que tinguin necessitats documentals. Els llibres estan dividits per les categories existents al fons especial d'esports de la biblioteca: Ètica i psicologia de l'esport ; Fisioteràpia i medicina esportiva ; Nutrició ; Exercici i vida saludable ; Biografies ; Entitats esportives ; Esports pròpiament dits. 

Guia creada per:
  • Sabadell. Biblioteca de Ponent

Data de creació: 06/10/2016

Última actualització: 18/10/2016

Nutrició


Esport i salut. La dieta variada
Autor: Diputació de Barcelona ©
Sèrie per a la televisió destinada a la ciutadania, que té com a objectiu explicar les qualitats dels diferents aliments i la seva importància per a una nutrició equilibrada que ens ha de permetre portar una vida activa.
Salut i esport. Com combinar i distribuir aliments
Autor: Diputació de Barcelona ©
Capítol sobre com combinar i distribuir aliments, que forma part de la sèrie "Salut i esport". Entrenant amb Melodie Pulgarín, gimnasta de la selecció espanyola. Cuinant amb Dra. Vicky Pons, cap del Departament de Nutrició del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.
Salut i esport. La pasta
Entrenant amb Ivan Pérez , jugador de waterpolo de la selecció espanyola. Cuinant amb Franco Lombardo, cuiner del Restaurant Tramonti. Es tracta d'un producte audiovisual pensat per al públic infantil i juvenil (8-14 anys), que té com a objectiu difondre els avantatges d'una alimentació saludable i de la pràctica d'activitat física de manera habitual.
Torna a l'inici