Guies de lectura

La dedicatòria: Quina estafa!

La dedicatòria: Quina estafa!

La dedicatòria són un conjunt d'activitats organitzades entre les biblioteques de Tiana i Montgat durant els mesos d'abril i maig del 2015. Cada any, la dedicatòria se centrarà en un tema i es desenvoluparan diferents actuacions amb aquest eix conductor.

Per al 2015, el tema escollit són les estafes, les trampes, i altres enganys, per això hem posat el subtítol de Quina estafa!

A la guia que us presentem hi podreu trobar una selecció de llibres, pel·lícules i webs que parlen de les estafes i dels estafadors des d'un punt de vista literari. Però com que sovint la realitat supera la ficció, us hem seleccionat algun llibre publicat i que parla d'estafes que han afectat a la nostra vida quotidiana.

Us atreviu a sentir-vos estafats?

(A twitter ens trobaràs sota les etiquetes: #ladedicatòria i #quinaestafa)

Guia creada per:
  • Montgat. Biblioteca Tirant lo Blanc
  • Tiana. Biblioteca Can Baratau

Data de creació: 17/03/2015

Última actualització: 17/06/2022

Quan la realitat supera la ficció


Estafes als caixers automàtics
Autor: TV3 - Els matins ©
Vas al caixer a treure diners i, malgrat sembla que tot funciona correctament, els diners no surten. És una estafa en caixers automàtics anomenada "cash trapping", un engany que bandes de lladres fan servir per fer creure que el caixer està avariat i quedar-se els bitllets d'algú que ha anat a treure diners.
Torna a l'inici