Guies de lectura

Informàtica

Informàtica

Avui, immersos com som en una societat de la informació, el coneixement de la informàtica, en totes les seves variants, és imprescindible per a manegar-se a gairebé qualsevol àmbit social. Per això, l'aprenentatge per a assolir un bon ús de la Tecnologia de la Informació i la Comunicació ja forma part de l'alfabetització bàsica de tots els ciutadans i esdevé una eina fonamental per a aspirar a una societat més igualitària.

Amb aquesta guia sobre la informàtica oferim a tots els usuaris, siguin professionals, siguin diletants, joves o grans, una sèrie de recursos web per a la formació, l'ampliació i l'actualització de les seves competències informàtiques.

Guia creada per:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta

Data de creació: 13/05/2020

Última actualització: 14/05/2020

E. Cursos d'informàtica de lleure


Autoria: Llefià en Xarxa

Aquesta entitat fomenta el coneixement i l'ús de les TIC al barri de Llefià. Compta amb un espai amb programari lliure on es realitzen tallers TIC d'alfabetització digital (informàtica bàsica, internet i píndoles avançades) adreçats al veïnatge, joves, persones grans i aturats.

Autoria: Fundació Ateneu Sant Roc

Aquesta entitat promou diferents projectes educatius, culturals i de lleure al barri de Sant Roc. Dins Acollida i formació podem trobar el projecte @teneu.tic, destinats a infants, joves i adults de Badalona Sud per promoure les TIC per tal de garantir la igualtat d'oportunitats.

Autoria: Consorci Badalona Sud

És un ens públic que té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la població dels barris de Sant Roc, Artigues, El Remei i Congrés. El Consorci us ofereix tallers gratuïts d'informàtica per a adults de diferents nivells.

Autoria: Generalitat de Catalunya

La Xarxa Òmnia, de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament Treball i Afers Socials, és un programa preventiu, socioeducatiu, comunitari i de suport a col·lectius amb major risc de vulnerabilitat. Als casals cívics amb punt Òmnia s'hi fan tallers d'informàtica i tambè us ajuden amb els dubtes informàtics.

Torna a l'inici