Guies de lectura

Yes we còmic!: Situacions globals

Yes we còmic!: Situacions globals

Cauen les accions, els índexs globals son crítics, el nikkey es desploma, i Lehmann Brothers causa terror als parquets...només falta que arribi el Godzila i arrasi ciutats!

Malauradament aquesta ha estat la terminologia que ha acompanyat a un robatori a gran escala que s'ha hagut de verbalitzar amb el nom de Crisi, per confondre encara més a la població. La probablement mal dissenyada globalització ha tingut uns efectes si més no discutibles, sobre l'economia global.

Els còmics, com la resta de la cultura, són un reflex fidel de les conjuntures socials, econòmiques, i polítiques de qualsevol comunitat, no podria ser d'una altra manera, i així ho manifesten a dins de les seves pàgines. De vegades ho fan directament i mirant als ulls però d'altres disfressades d'altres gèneres, a partir d'experiències biogràfiques o d'activitats tècnicament periodístiques, o amb voluntat divulgadora. Tant se val el camí sempre i quan es manifesti de la manera adequada per atrapar lectors.

D'aquesta manera us presentem una selecció de títols que tracten de manera troncal o de manera tangencial sobre les diverses situacions globals: les econòmiques, les polítiques i les socials.

No cal dir que llegir ens dóna esperit crític i en fa més lliures.

Guia creada per:

Data de creació: 15/04/2014

Última actualització: 22/01/2015

Revistes


 El Jueves
El Jueves
Barcelona : Ed. Formentera, 1977-
 Mongolia
Mongolia
Madrid : Mongolia, 2012-
Torna a l'inici