Guies de lectura

SèrieAddictes

SèrieAddictes

El SèrieAddictes és una publicació amb curiositats, recomanacions i novetats de sèries de televisió, especialització que us ofereix la Biblioteca del districte 4 de Terrassa i que podeu trobar al biTer, el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa

Seguiu el SèrieAddictes.

Guia creada per:
  • Terrassa. Biblioteca Districte 4

Data de creació: 17/12/2012

Última actualització: 18/06/2015

Desembre 2012, v. 13


 Hermanos de sangre
Hermanos de sangre
Frankel, David , Acevedo, Kirk , Bailey, Eion , Cudlitz, Michael , Frankel, David , Acevedo, Kirk , Bailey, Eion , Cudlitz, Michael  
[S.l.] : Warner Bros., cop. 2002

 

Minisèrie nord-americana de 10 episodis que ens narra la història de la Easy Company, un regiment de la infanteria de paracaigudistes que va lluitar a Europa durant la Segona Guerra Mundial, des dels seus inicis en els entrenaments als Estats Units fins als últims dies de la guerra amb Alemanya.
Els fets narrats es basen en l'obra homònima de Stephen Ambrose i en les entrevistes realitzades a veterans d'aquest regiment d'infanteria, algunes de les quals apareixen a l'inici de cada episodi.
Produïda per Steven Spielberg i Tom Hanks, es caracteritza per tenir un dels majors pressuposts per a un producció televisiva i la sèrie va ser guardonada l'any 2001 amb un Globus d'Or a la millor minisèrie i 6 premis Emmy.
Si us agraden les històries bèl•liques i verídiques no us perdeu aquesta emocionant sèrie!

 Miénteme.
Miénteme.
Roth, Tim , Hines, Brendan , Williams, Kelli  
Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2010

 

La sèrie mostra les investigacions d'un equip format per diversos especialistes capaços de detectar mentides i analitzar el comportament de les persones mitjançant  la interpretació dels gestos produïts pels múltiples músculs de la cara. Dirigeix el grup el Dr Cal Lightman que compta amb l'ajuda d'una psicòloga, la Dra Gillian Foster, Eli Locker i Ria Torres Dr Cal Lightman és un dels psicòlegs experts en enganys més  importants del món, se centra en les expressions facials, llenguatge corporal, la veu i  les paraules per descobrir si algú està mentint i per què. 
Lightman pot detectar el que  es coneix com "microexpressions" involuntàries, expressions facials que revelen el que  una persona està sentint realment. "El Grup Lightman" és una firma independent que  pesta assistència a les agències federals, la policia local, les empreses i particulars en els seus casos més difícils. 
Us enganxarà!

Torna a l'inici