Guies de lectura

SèrieAddictes

SèrieAddictes

El SèrieAddictes és una publicació amb curiositats, recomanacions i novetats de sèries de televisió, especialització que us ofereix la Biblioteca del districte 4 de Terrassa i que podeu trobar al biTer, el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa

Seguiu el SèrieAddictes.

Guia creada per:
  • Terrassa. Biblioteca Districte 4

Data de creació: 17/12/2012

Última actualització: 18/06/2015

Febrer 2013, v. 14


 Juego de tronos.
Juego de tronos.
Bean, Sean , Addy, Mark , Headey, Lena  
[s.l.] : HBO, cop. 2012

Sèrie nord-americana de fantasia medieval basada en la col•lecció de novel•les fantàstiques de George R.R. Martin, Cançó de Gel i Foc. El primer llibre titula a la sèrie, Joc de Trons, i a més a més és el fil argumental de la primera temporada. 

La història entrellaça tres llinatges de nobles: els Stark, senyors d'Invernalia, els Baratheon que ocupen el Tron de Ferro, i els Targaryen, antics reis i actualment exiliats a terres més enllà del mar. Totes tres nissagues lluitaran amb estratègies  i violència per aconseguir el poder sense tenir en compte res ni ningú. 
Aquesta sèrie ha estat molt aclamada tant per la crítica com per l'audiència, i ha aconseguit alguns premis com per exemple l'Emmy al millor actor secundari per Peter Dinklage. 
La conjunció de sexe, violència i intrigues dóna com a resultat uns episodis apassionants, que no us deixaran indiferents!

 Pushing daisies (criando malvas).
Pushing daisies (criando malvas).
Pace, Lee , Friel, Anna , MacBride, Chi  
[S.l.] : Warner, 2007

 

Comèdia dramàtica nord-americana, el protagonista de la qual és el Ned, pastisser que des de ben petit té el poder de tornar a la vida als morts només tocant-los. Aquest poder, però té els seus inconvenients i és que només que els torni a tocar, moren definitivament, i si els deixa viure, alguna persona propera mor a mode de compensació. El detectiu Emerson Cod el sorprèn fent ús per accident de la seva habilitat i li proposa ser el seu soci en casos d'homicidis sense resoldre, a canvi d'una part de la recompensa. 
La historia començarà quan en Ned reviu a la seva millor amiga de la infància, Charlotte i la deixa viure. Naixerà així una bonica historia d'amor sense que pugui haver-hi contacte físic. 
Aquesta sèrie destaca pel seu optimisme i la seva estètica visual de conte de fades. Esperem que us agradi!

Torna a l'inici