Fons especials

Espai Món Laboral

Esteu buscant feina? Teniu dubtes sobre el vostres drets laborals? Voleu emprendre? Amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament professional de les persones, la biblioteca de Can Sant Joan ofereix un espai específic sobre Món Laboral. Aquest centre d'interès reuneix tot tipus de materials sobre cerca de feina, preparació d'oposicions, mercat de treball, psicologia laboral, gestió empresarial i emprenedoria. 

 Els recursos de que posem a la vostra disposició us ajudaran a preparar-vos per superar totes les fases que implica el procés de buscar una feina: entendre el mercat laboral, aprendre a avaluar les nostres capacitats i treure'n el màxim profit, conèixer les millors tècniques per redactar currículums i cartes de presentació, donar la millor impressió a les entrevistes de treball, millorar els nostres resultats a les proves psicotècniques, oposicions... També és d'especial interès la informació relativa a la creació de d'empreses i oportunitats de negoci i els recursos orientats a trobar feina a l'estranger.

A més, a la biblioteca també oferim materials i cursos d'autoaprenentatge per millorar la formació en temes com els idiomes o la informàtica, per exemple. Disposem d' accés a internet i d'eines d'ofimàtica, de tal manera que disposem de les eines per buscar a les borses de treball en línia, elaborar candidatures i enviar-les a les empreses. La finestra a internet obre multitud de possibilitats de coneixement i formació essencials per millorar les nostres perspectives professionals.

Temes:
Etiquetes:
Mitjana (0 Vots)