Esports

Presentació a Terrassa

 

Xavier Corominas Mainegre ha presentat el seu llibre "Quaderns de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta" a la Biblioteca del Districte 5 de Terrassa. "Quadern de viatge" narra el viatge en bicicleta que l'autor va realitzar des de Catalunya fins el Japó, des de Salt fins a Tòquio. Xavier Corominas va ser impulsor de la Ruta del carrilet i les Vies verdes de Girona, així com dels Congressos de la Bicicleta a Catalunya i secretari tècnic de la Red de Ciudades por la Bicicleta. La xerrada ha estat programada en el context de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016. 

A aquesta biblioteca també s'han fet dues videorecomanacions relacionades amb el ciclisme:

 

Exposicions sobre els Jocs Olímpics a Esparreguera i Terrassa

 

A la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera segueix la febre olímpica. En aquest cas s'han preparat dues exposicions diferents. Una es troba a la sala d'adults amb obres sobre els esports olímpics i l'altra a la sala infantil on els carrers de la pista d'atletisme porten a una sèrie de fons adequat pels nens.

Durant el mes de juliol previ al començament dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, la Biblioteca Districte 5 de Terrassa va exposar una sèrie de documents relacionats amb aquest esdeveniment esportiu.

La mostra es completa amb informació sobre les diferents edicions de l'Olimpiada i una sèrie de cartells que mostren les mascotes d'anys anteriors. Aquest element es va utilitzar per primera vegada a Munich 1972 i ha esdevingut una de les senyals d'identitat d'aquestes celebracions.

Mira els cartells de l'exposició, i dues mascotes molt especials. Cobi ara fa 24 anys va ser la protagonista de Barcelona 92 i molt aviat coneixeren a Vinicius representant a Rio de Janeiro.

 

A les biblioteques trobaràs

"La Noia que corre"

Carrie Snyder

"Remando como un solo hombre : la historia del equipo de remo que humilló a Hitler"

Daniel James Brown

"Ser olímpico : 14 testimonios, de Tokio '64 a Pekín'2008 y con Londres'2012 en el horizonte"

Ferran Martínez Alonso

 Selecció de webs:

 També et pot interessar:

Vés a l'apartat de grans esdeveniments ►

Vés al prestatge d'esports ►

Altres activitats que s'han fet aquests dies a les biblioteques

 

Algunes biblioteques han realitzat activitats destacades recentment.

  • Tres jornades d'esport al carrer. Els dies 20, 21 i 22 de juny es van celebrar unes jornades a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera on es jugava a bàsquet, tennis taula i escacs.
  • Tauler gegant d'escacs a la part exterior de la Biblioteca. Partides a l'aire lliure. A la Biblioteca Santa Oliva de'Olesa de Montserrat.  
  • Xerrada amb Miquel Pucurull corredor popular de maratons i autor del llibre "Mai no és tard". I exposició prestada pel Museu de Terrassa. "La maleta d'en Parra" Se segueix la trajectòria d'aquest futbolista local. A la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.
  • Exposició dedicada al món de l'esport (a partir de maig, a l'interior de la biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera)
  • Presentació del llibre Quadern de viatge : de Catalunya al Japó en bicicleta amb el seu autor Francesc Xavier Corominas Mainegre durant el mes de setembre a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.

 

 

Vés a l'apartat de l'esport a les biblioteques  ►

Els més prestats
De l'hort a la biblioteca
eBiblio. Préstec de llibres electrònics

 

Campanya tardor als bibliobusos
Entrevistes virtuals
Club del llibre
Xarxa de Biblioteques Municipals
   Facebook   Youtube  Twitter  Instagram  
Fes-te el carnet Tràmits en línia Catàleg Guia de bibliotequesPregunta a la bibliotecaSubscriu-te als butlletinsGènius