Trofeu Comte de Godó de tennis
Trofeu Comte de Godó de tennis

El Barcelona Open Banc Sabadell-65 Trofeu Comte de Godó s’ha iniciat aquest cap de setmana en el RCT Barcelona-1899, escenari que acollirà la competició del 22 al 30 d'abril.

De la llista d’inscrits ha causat baixa per lesió el japonès Kei Nishikori, a qui va derrotar Rafa Nadal a la final l’any 2016, tancant dos anys d'èxit del pupil de Michael Chang.

L’actual número 1 del mon, Andy Murray, és el favorit a destronar a Rafa Nadal de la seva ratxa de victòries, tot i que a Montecarlo el jugador manacorí ha confirmat el seu gran estat de forma obtenint la desena victòria en un torneig per primera vegada  a la història, fita que es podria repetir a la terra barcelonina.

Altres jugadors rellevants són l’austríac Dominic Thiem, el belga David Goffin, així com els il·lustres veterans David Ferrer i Tomas Berdych, que a última hora va decidir incorporar-se a la llista oficial. Alguns tennistes locals com Robredo, Ramos i Granollers intentaran donar la sorpresa davant aquests top-tens ajudats pel públic i amb la seguretat de conèixer perfectament les pistes. Tampoc pot descartar-se una gran actuació de Carreño o Bautista, situats entre els 20 millors del món. Albert Montañés mereix una menció especial, quan sigui eliminat haurà disputat l'últim partit oficial de la seva carrera.

A la pàgina oficial del Torneig, https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/ca, hi  ha la possibilitat de veure els partits que es disputen a les pistes 1 i 2 en streaming.

Vés al prestatge

25/04/2017 06:56h