Guies de lectura

Resum de l'any 2014

Resum de l'any 2014

Ara que acabem de començar el 2015 és un bon moment per fer un repàs de l'any que hem deixat enrere. El 2014 ha estat ple de notícies i commemoracions, algunes bones com l'aterratge de la sonda Rosetta sobre un cometa, la fita científica més destacada de l'any; i altres de no tan bones com el gran nombre de casos de corrupció que han sortit a la llum durant aquest any.

En el terreny literari aquest 2014 s'ha parlat d'autors com Jonas Jonasson i Marta Rojals, i alguns títols que més èxits han aconseguit han estat, per exemple Las tres bodas de Manolita d'Almudena Grandes, Dispara yo ya estoy muerto de Julia Navarro o Desig de xocolata de Care Santos. No ens oblidem tampoc del cinema ni la música, fent un repàs als Goya i als Oscars del 2014, i recordant aniversaris com els 40 anys del grup de punk rock Ramones.

Per últim, tampoc podia faltar un repàs de les persones que ens han deixat durant aquest darrer any, i que han estat importants per la seva aportació a la cultura i a la societat, destaquen noms com Joan Barril, Gabriel García Márquez, Paco de Lucía, Ana María Matute o Adolfo Suárez.

En aquesta guia, doncs, trobaràs tots aquests temes amb una relació de llibres, discos i pel·lícules per poder aprofundir en aquells que més t'interessin.

Descarrega PDF

 

 

 

Guia creada per:
  • Caldes d Estrac. Biblioteca Can Milans

Data de creació: 09/01/2015

Última actualització: 11/06/2015

Tornar