Finlàndia

Finlàndia és una de les grans desconegudes del nord d’Europa i et podem assegurar que és un lloc que et deixa amb la boca oberta i amb ganes de tornar. I no només pels paisatges impressionants que té, sinó també la seva gent que et deixarà empremta. És per això que des del Prestatge Virtual de Turisme et volem acostar cap aquest petit país amb grans coses per descobrir per a totes les edats. 

Per aquells que s’aventuren a pujar més amunt del Cercle Polar Àrtic, descobriran que el sol no es pon durant un parell de mesos. És el que coneixem com el Sol de Mitjanit. A la part central hi trobem un espectacle de llacs i naturalesa impressionant que t'enamorarà. Alguns d’aquests indrets son els més verges i intactes de tot Europa. I si prefereixes el sud també hi trobaràs naturalesa i el bullici de les ciutats arran de mar. Un conjunt de tarannàs i contrastos que, si pots, et recomanem que gaudeixis en la seva totalitat.

  A les biblioteques trobaràs:

LLibres

Finlandia / Jesús García, Javier Sanz
 
Finlandia / Mara Vorhees, Catherine Le Nevez, Virginia Maxwell
Finlandia / Andy Symington, Catherine Le Nevez
 
 
Helsinki / Luis Argeo Fernández Álava
 
 

Revistes

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Per conèixer ben bé un lloc, cal conèixer la seva gent. Conèixer com són, els seus comportaments i maneres de ser. És per això que en aquesta pestanya hi hem agrupat un conjunt de materials per saber la història del país i els costums de la seva gent. Persones reservades però molt alegres que t'explicaran i ajudaran en tot el que et calgui.

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Per acabar només ens queda una part molt important de la cultura finesa: la seva literatura. Aquí no només hi trobaràs alguns dels seus autors de renom, sinó que també hi hem afegit algunes històries que estan protagonitzades en aquesta bella terra. A més a més, alguns d’aquests personatges han saltat de les pàgines i les pantalles i disposen del seu propi parc temàtic, com són els Mumin o bé els Angry Birds. Aquests dos parcs els trobaràs al sud del país, estan molt ben valorats pel públic i com totes les propostes que us hem recollit, petits i grans en gaudireu.  

  A les biblioteques trobaràs:

 
 

 

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 17/07/2019 Última actualització: 06/09/2019