Sis consells per perdre panxa

iStock © KATARZYNA ZWOLSKA

La panxa és un gran lloc d'interès tant per a homes i dones, més encara en aquesta època de l'any on tots volem reduir el greix de la zona mitja per lluir un abdomen magre i no voluptuós. I com ja hem dit moltes vegades, fer abdominals no treu el greix acumulat a la panxa, sinó que molts altres factors influeixen aquí.

Per això, et donem sis consells per perdre panxa i col·laborar en l'obtenció d'un ventre pla i tonificat. Veuràs que no només l'exercici influeix en la quantitat de greix que es diposita a l'abdomen, sinó que dieta, descans i altres factors han de ser tinguts en compte.

 1. Adéu a l'estrès: buscar activitats i mètodes de relaxació per dir-li adéu a l'estrès és una bona manera d'evitar que el greix s'acumuli a l'abdomen, ja que els alts nivells de cortisol que l'estrès genera afavoreixen el dipòsit de greix a la zona mitjana del cos.
   
 2. Evitar l'alcohol: l'alcohol no només aporta calories i obstaculitza la crema de greixos sinó que a més, eleva els nivells de cortisol i per tant, afavoreix que el greix es localitzi a l'abdomen.
   
 3. Abandonar la cigarreta: encara que molts consideren que fumar els permet mantenir-se prim, la realitat i diversos estudis indiquen el contrari, ja que són justament els fumadors els que més greix abdominal posseeixen, per això, deixar de fumar és una gran ajuda per reduir la panxa i beneficiar en molts altres aspectes la salut.
   
 4. Menjar més fibra: no només la fibra ajuda a perdre pes, sinó que evita el restrenyiment i col·labora en desinflar l'abdomen, per això, si vols reduir panxa, escollir cereals integrals, llegums, fruites i verdures fresques, és un gran recurs per aconseguir-ho.
   
 5. Pren més aigua: beure molta quantitat de líquid, i sobretot aigua, és una gran manera de contrarestar la inflor abdominal a causa de la retenció de líquids, per això, col·labora en la pèrdua de volum de la nostra zona mitja.
   
 6. Realitzar activitats aeròbiques: fer abdominals només tonificarà els músculs d'aquesta zona, però no reduirà el volum de la panxa si posseïm una gran capa de greix que oculta els músculs. Per això, fer exercici aeròbic i cremar calories és de gran ajuda per afavorir la reducció de greixos i evitar que la mateixa es disposi a l'abdomen.

 

Són només sis consells que t'ajudaran a perdre panxa sanament, ja que com podem veure, hi ha molts factors que influeixen en el creixement d'aquesta indesitjada panxeta que no només té efectes estètics, sinó que també afecta la salut.

font: vitónica

 

  Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:


A les biblioteques trobaràs: 

"¡Fuera barriga!" / Michael Despeghel, Armin Heufelder

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

"Yoga para barriga y espalda" / Lucia Schmidt
 
DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

"Barriga,  glúteos, piernas: intensivo" / Nina Winkler

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

"Cómo eliminar la barriga en 3 semanas: para él: gimnasia, alimentación, training autógeno" / Lia Zanoli

"Elimina barriga: un plan completo de contracciones abdominales para hombres y mujeres" / Karen Amen y Tee Dobinson

 Selecció de webs:

 

   També et pot interessar:

Vés al prestatge de Salut ►

Vés al prestatge d'Esports ►

Data d'actualització: 24/05/2016