Salut

Dia Mundial de la Veu

iStock - udra

dissabte, 16 d'abril de 2022

Aquest dia se celebra a proposta de la Federació Internacional de Societats d'Otorrinolaringologia, amb la finalitat de difondre la necessitat de tenir cura de la veu, un element de gran importància com a mitjà de comunicació, instrument de treball i com a expressió estètica. Al voltant d'un 5% de la població pateix algun tipus de trastorn de la veu que requereix atenció mèdica especialitzada, amb més prevalença entre els 25 i els 45 anys. Algunes professions són més susceptibles a patir trastorns d'aquest tipus, com els docents, cantants, teleoperadors, locutors de ràdio, actors de doblatge, contacontes...

 

Sabies que...

Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió integra de l'obra original, llegits en veu alta per locutors/res i narradors/res professionals en gravacions a una sola veu, sense música de fons. Amb el teu carnet de la biblioteca pots accedir al servei gratuït de descàrrega i escolta en streaming d'audiollibres en mp3, en català i castellà. Pots fer dues descàrregues de cada títol i tantes escoltes en streaming com desitgis.

Accés al recurs 

És quelcom molt pràctic, ja que és accessible a persones amb dificultats visuals; es pot escoltar mentre es fa alguna altra activitat, com ara feines domèstiques, esport... També pot fer molta companyia a la gent gran que no pot sortir de casa.

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 15-04-2020 Última actualització 14-04-2022