10 beneficis de practicar Zumba

iStock © OSTILL

El Zumba és una disciplina de ball molt divertida, que poden practicar tant homes com dones. Incrementa la teva energia, millora la coordinació i la condició física, dóna benestar al cos, redueix el greix de més, l'estrès i augmenta l'autoestima.

Recorda que ballar té un efecte positiu sobre els sistemes nerviós i cardiovascular; també, actua com un poderós antidepressiu. Per això, aquí et donem 10 beneficis d'aquesta increïble rutina.

ADVERTISEMENT
 
 1. Un excel·lent crema calories: amb aquesta rutina, la pèrdua de greix s'incrementa, degut a que pots eliminar fins a 800 calories per cada sessió.
   
 2. Tonificant corporal: el ritme de la música i els exercicis aeròbics ajudaran a enfortir els teus braços, cames, glutis i abdominals.
   
 3. No t'avorreixes: la importància d'aquesta disciplina és evitar l'avorriment, perquè no l'abandonis. Un dels beneficis del zumba és que canvia per complet la idea de l'esport, gràcies a la música que s'utilitza; barreja de sons llatins i actuals com reggaeton, salsa, cúmbia, flamenc, merengue, calypso, rumba i samba, entre d'altres.  
   
 4. Fa feliç a la gent: regularment, els exercicis estimulen el bon humor al combinar ritmes divertits amb moviments fàcils, que exigeixen la coordinació de braços i peus.
   
 5. Allibera tensions: En realitzar els diferents passos de ball, augmenten els nivells de diverses hormones i substàncies com les endorfines, que estimulen el bon humor i la relaxació
   
 6. Funciona per a totes les edats: les persones de qualsevol edat són benvingudes; existeixen programes per a tothom, que inclouen un entrenament eficaç i estimulant, independentment de la condició física de cadascú.
   
 7. Aconsegueixes resultats sorprenents en poc temps: si ets constant en utilitzar aquesta tècnica, aconseguiràs evitar el sobrepes i la obesitat; a més tindràs un cos ben modelat i saludable.
   
 8. Sociabilitzes: practicar aquesta disciplina t'ajuda a conèixer gent o pots anar acompanyada dels teus amics
   
 9. Augmenta la tolerància a l'acumulació d'àcid làctic: Alguna vegada, en fer exercici, has tingut la sensació de cremor quan els músculs es cansen? Amb aquesta tècnica t'oblidaràs d'ella, a causa que aquesta disminueix la producció d'àcid làctic.
   
 10. Practicable en qualsevol lloc: aquesta disciplina la pots trobar a moltes ciutats, pel que si et vas de vacances i trobes a faltar fer exercici, et garantim que podràs trobar una classe sense problemes.
   

Els passos de zumba són molt senzills, de manera que pots realitzar-los en un gimnàs o a través de vídeos.  A més, no és una disciplina extremadament estricta pel que fa a passos, el que compta és passar una bona estona, alliberar tensions, estrès i cremar calories. 

font: www.salud180.com

 

Vídeo-demostració

 

  Cerca per PARAULA CLAU al Catàleg Aladí:

A les biblioteques trobaràs: 

 
Videojoc per XBOX One

"Zumba fitness" 2011

Videojoc per Wii

"Zumba fitness 2"  2011 

Videojoc per Wii

"Zumba kids" 2011

Videojoc per Wii

 Selecció de webs:

 

Vés al prestatge de Salut ►

Vés al prestatge d'Esports ►

Data d'actualització: 06/11/2015