Quin llibre vols que et regalin per Sant Jordi?

Sant Jordi

 

Quin llibre vols que et regalin?

Aquí tens unes quantes propostes... 

Recomanació


 

La música del silenci
Patrick Rothfuss 
Barcelona : Rosa dels Vents, cop. 2014
 

La Universitat, el baluard del coneixement, atrau les ments més brillants, que hi van per aprendre els misteris de ciències com l'artifici i l'alquímia. Però sota els edificis i les aules concorregudes hi ha un món en penombra, l'existència del qual pocs conèixen. En aquest laberint de túnels antics, de sales i estances abandonades, d'escales serpentejants i de passadissos mig derruits, viu l'Auri.


 

La venjança dels Almogàvers
Ramon Gasch 
Barcelona : Columna, 2015
 

L'extraordinària epopeia dels almogàvers i el seu domini sobre extensos territoris de la Mediterrània oriental durant dècades van començar l'any 1303.


 

La terra de les dones
Sandra Barneda 
Barcelona : Rosa dels Vents, 2014


La Gala Marlborough viatja amb la Kate i l'Adele, les seves filles, a un poble petit de l'Empordà amb l'únic objectiu de cobrar l'herència d'un familiar que no coneix i reprendre com més aviat millor la seva vida a Nova York. No sap que aquesta decisió activarà una maquinària perfecta, subtil i compassada, disposada a airejar mentides enterrades i secrets familiars, i a sanar ànimes lliurades a l'amargura del dolor.


 

Mercado de invierno
Philip Kerr 
Barcelona : RBA, 2015
 

Scott Manson es el segundo entrenador de un equipo de élite de la liga inglesa. No solo entrena, sino que también evita y resuelve problemas. Ahora se va a enfrentar a uno de los retos más importantes de su carrera profesional: han asesinado al técnico estrella del equipo y hay que encontrar al culpable cuanto antes. Y como máximo responsable del equipo, Scott deberà hacer lo mejor para el equipo.


 

Amor prohibit
Coia Valls
Barcelona : Ediciones B, 2015
 

Contra les regles establertes, en un segle convuls, un sacerdot i la filla d'un noble rural lluiten pel seu destí. Segle XV, Catalunya. En escenaris com Vic, Manresa, Camprodon o Sant Benet de Bages, L'Agnès i en Marc s'esforcen per acomodar la seva vida a uns sentiments dels que mai no haurien sospitat la seva força.


 

El Fario
Santi baró
Barcelona : Cruïlla, 2014

L'Andrea, una adolescent rebel i conflictiva, és expulsada de l'institut i la seva mare l'envia a passar una temporada amb els avis als Pirineus. Uns avis que l'Andrea no coneix, uns avis amb qui la mare no té tractes, uns avis de qui no es pot preguntar res. Però l'Andrea sap que als Pirineus s'hi amaga el gran secret de la seva mare, i per això s'hi deixa portar.


 

Buscant l'Alaska
John Green
Barcelona : Edicions 62, 2014


En Miles Halter viu obsessionat per les darreres paraules de personatges famosos i se sent cansat d'una existència segura i monòtona. Marxa a l'internat de Culver Cree amb l'esperança de trobar el que el poeta François Rabelais anomenava el «Gran Potser». Aviat es troba immers en un món ple de disbauxa i probablement desequilibrat, perquè al final del passadís hi viu l'Alaska Young, una noia guapíssima, intel·ligent, autodestructiva, sonada i fascinant, que arrossegarà en Miles al seu món i li obrirà les portes del Gran Potser.

 Selecció de webs:

Signatura de llibres per Sant Jordi 2016

  • Listat d'autors i espais on els autors signaran llibres la diada de Sant Jordi.

"Bibarnabloc"

  • Espai col·laboratiu de recomanacions i promoció dels fons i activitats de les Biblioteques de Barcelona.

"Biter"

  • Blog de les Biblioteques de Terrassa

 També et pot interessar:


Vés al prestatge de Novel·la ►

Vés a l'especial Sant Jordi ►