Danielle Steel

Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel va néixer a Nova York el dia 14 d'agost de 1947. És una de les novel·listes romàntiques més conegudes arreu del món.

Va començar a escriure les seves pròpies històries quan era ben petita. Va estudiar Relacions Públiques i Publicitat a Nova York i a Europa. Durant la seva adolescència es va dedicar principalment a escriure poesia.

Ha estat casada 5 vegades i ha tingut 9 fills. Un dels pitjors moments de la seva vida va ser quan va vèncer un càncer que va patir quan era petita. Va fundar “The Nick Traina Foundation” amb l'objectiu d'ajudar les persones amb malalties mentals i nens que pateixen abusos sexuals.

El 1973, quan tenia 26 anys, va publicar la seva primera novel·la, Going Home (Tornant a casa). Des de 1989, la novel·lista es troba al Llibre Guinness de Rècords perquè va aconseguir tenir tres obres seves a la llista de supervendes al mateix temps.

El 1998 va escriure "His bright light", basat en la vida i mort del seu fill Nick Traina.

El 2003 va obrir una galeria d'art a San Francisco per poder mostrar les seves obres, ja que li agrada molt l'art i col·lecciona diferents peces artístiques.

Ha venut més de 500 milions d’exemplars dels seus llibres. Les seves novel·les han estat a llista de llibres més venuts del New York Times durant més de 390 setmanes consecutives. S’han fet més de 20 adaptacions de les seves obres per a la televisió i s’ha traduït a nombrosos idiomes.

Data de creació 21-09-2017 Última actualització 16-12-2022