El 17 de maig s'activen les Aules Estudi a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú

El 17 de maig s'activen les Aules Estudi a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú

El Punt Òmnia també oferirà aquest servei els mesos de maig i juny

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) i la Xarxa de Biblioteques Municipals posen en funcionament, un any més, les Aules Estudi. Un servei que té com a objectiu proporcionar un espai idoni per estudiar, adreçant a aquelles persones que tenen els exàmens finals d'aquest curs, recuperacions o han de preparar el seu accés a la universitat (PAU), fora dels horaris habituals d'obertura al públic.

Les Aules Estudi no presten els serveis habituals de biblioteca. Si bé es pot consultar documentació específica, durant el seu horari no hi haurà servei de préstec. Estan obertes a tothom i cal seguir les normes d'ús, com la prohibició de menjar o beure i l'obligació de mantenir silenci.

Els espais disponibles són les Biblioteques Municipals, Joan Oliva i Armand Cardona. En aquests equipaments les Aules Estudi estaran obertes del 17 de maig al 6 de juny, de dilluns a dissabte de 21 a 01 hores, i diumenges de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

D'altra banda, durant els mesos de maig i juny, el Punt Òmnia obrirà la seva sala i donarà accés lliure als ordinadors, tots els dimecres d'11 a 12.30 hores i els dijous de 12.20 a 13.30 hores.

Finalment, la Biblioteca de la UPC restarà oberta els dies 17 i 18 de juny, de les 9 a les 21 hores.

01/06/2023