“La màgia de l’ordre"

“La màgia de l’ordre

Marie Kondo. Editorial Ara Llibres 2015.

El llibre, publicat el 2015, va causar sensació i la japonesa, gurú de l’ordre, va aconseguir una gran quantitat de seguidors dels seus mètodes. Bàsicament, ens ensenyava com minimitzar el caos a casa mostra i ens convidava a desfer-nos de coses innecessàries, a quedar-nos amb allò més útil. La gent de perfil més acumulatiu va alçar les mans al cap. La gent que va seguir el seu mètode fil per randa, va deixar les seves cases ben netes i endreçades (i buides). Fins i tot va protagonitzar un reality a una reconeguda plataforma on, com la supernanny Jo Frost (aquella senyora anglesa que ens ajudava a educar els nens més conflictius), ens reeducava en la tarea de tenir les nostres cases ben endreçades.
Ara ha escrit un nou llibre, de moment editat en anglès “Joy at work: Organizing your professional Life.”, que ens ensenyarà a organitzar la nostra feina, el nostre email, i a sentir-nos, així, més feliços.
I en relació als llibres? Què diu Marie Kondo al respecte? Doncs diu que hauríem de quedar-nos només aquells llibres que ens fan (o ens han fet) feliços.
Ara que segurament heu tingut temps d’endreçar armaris, de fer neteja a fons, de quin/s llibre/s us podeu desfer fàcilment? O al contrari, quins llibres conservaríeu per sempre?

Disponible a eBiblio.

Més informació:

29/05/2020 12:44 h.