L'autor vicentí del mes

L'autor vicentí del mes

 

Amb la finalitat de visibilitzar el patrimoni humà vicentí i el fons de la col·lecció local de la Biblioteca cada mes exposarem, de manera destacada, un autor o autora de Sant Vicenç dels Horts. Serà a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Les Voltes. La resta de llibres d’aquests o d’altres autors/es els trobareu també a la planta baixa de la Biblioteca, la secció més genuïna de totes les biblioteques públiques.

 

Aquest mes de febrer l’autor destacat és l'Oriol Junqueras i Vies. Nascut a Barcelona l’any 1969.
És historiador i polític. Llicenciat en Història Moderna i Contemporània, doctor en història de Pensament Econòmic per la UAB. Col·laborador en diferents mitjans de comunicació.
De dilatada trajectòria política, des del juny del 2009 fins el gener del 2012 va ser diputat al Parlament Europeu i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, des del juny de 2011 fins al desembre del 2015. El 13 de gener de 2016 fou nomenat vicepresident del Govern i titular del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya fins l’aplicació de l’article 155 de la CE l’any 2017.
Oriol Junqueras és autor de llibres d’història, de política, d’economia i darrerament de llibres de contes infantils. Els documents que podeu trobar a la col·lecció local de la biblioteca són aquests.

 

09/02/2022