Labs portàtils tecnològics a la Biblioteca Font i Daniel

Labs portàtils tecnològics a la Biblioteca Font i Daniel

Es tracta d’uns laboratoris de creació que permeten experimentar a tothom amb tecnologies que potenciïn la creativitat mitjançant infraestructures de producció a petita escala i apoderar-la per assolir els seus propis reptes.
Amb els Labs portàtils tecnològics les biblioteques públiques esdevenen espais d’aprenentatge, experimentació i creació de nou coneixement de forma col·laborativa.

L'àmbit d’activitat dels Labs que tractarem a la Biblioteca Font i Daniel és el del Lab portàtil de tall de vinil
Coneixerem les nocions del procés de tall de vinil amb tècniques innovadores a través del disseny digital i les noves tecnologies. Veurem com a través de l’operativa del maquinari es poden materialitzar els dissenys elaborats prèviament amb programari de disseny vectorial, i ho farem amb les següents activitats:

  • Dissabte 7 d’octubre 2023 a les 11h:  Crea el teu adhesiu personalitzat

En aquest taller aprendrem a crear adhesius personalitzats gràcies al tall de vinil. Dissenyarem en 2D amb programari lliure, i després, aquest disseny, es tallarà amb una màquina automàtica per fabricar les nostres creacions. 

Activitat per a tots els públics de més de 8 anys.

Amb aforament limitat. Caldrà inscripció prèvia al següent formulari del 25 de setembre al 5 d’octubre de 2023.

  • Dissabte 18 de novembre 2023 a les 11h:  Personalitza la teva botella
    En aquest taller aprendrem a dissenyar en 2D amb programari lliure, que després es podrà tallar amb una màquina automàtica per fabricar les nostres creacions, que aplicarem per a personalitzar la nostra botella. 

Activitat per a infants de 5 a 8 anys, acompanyats d’un adult.

Amb aforament limitat. Caldrà inscripció prèvia al següent formulari del 6 al 16 de novembre de 2023.

 

26/06/2023