Agenda d'activitats de juny

Us presentem la programació d’activitats del mes de juny. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de juny

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dissabte 3 a les 10 h, a les 11 o a les 12 h (tres sessions). Matins de ciència “Ciència per a petits” a càrrec de LAB_06. Infants de 0 a 3 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 9 a les 18 h. Presentació del llibre Dones i mares invisibles a càrrec de les seves autores Antonia Ruiz, Guillermina Sanisidro, Rosi García i Sílvia Jiménez. Espai Margarida Xirgu.

Dissabte 10 a les 11 h. Taller especial Dia del Medi Ambient “Parlant baleno. Com et comunicaries sota el mar? Descobriràs com és la comunicació animal sota l’aigua i els sons dels animals més grans del planeta” a càrrec de El Peix al plat. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

22/05/2023