Agenda d'activitats d'octubre

Us presentem la programació d’activitats del mes d’octubre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats d’octubre

De les més de 50 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimecres 5 a les 18.30 h. Taller i audició musical jazz “Hard Bop, Jazz Modal i Cool Jazz” a càrrec de Pau Fuster, divulgador de música de jazz. Amb Charlie Parker i Dizzy Gillespie, la música va canviar i van aparèixer nous estils que van fer més interessant i obert el jazz, amb músics com: Miles Davis, Art Blakey, Chet Baker. I amb noves influències com el blues, el gospel, la música clàssica o la música contemporània.

Dissabte 15 a les 10.30 h.  Espectacle La Veritable història de la Fada  de les dents a càrrec de Mai Tant Teatre. Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya. Emporta’t el llibre La Veritable història de la Fada  de les dents de l’Albert Juvany amb il·lustracions d’Elena Frauca. Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Dimecres 19 a les 18.30 h. Tertúlia literària especial Centenari José Saramago, llegim Ensayo sobre la ceguera,  modera Francesc Ponsa, especialista en l’autor.

Divendres 28 a les 21 h. Concert “D’amor i de mort” a càrrec de Jordina Biosca (actriu i narradora) i David Garcia (guitarrista).

El primer pecat: l’aprenentatge i la vàlua del reconeixement de la pèrdua. L’amor patern portat al límit, o la quotidianitat i la llei del temps, són els eixos d’aquests relats i poemes alhora sublims i esfereïdors. Per intensos i colpidors alhora. Per imprescindibles i a l’ordre del dia. Una èpica de la bellesa, de la tragèdia amb petits tocs d’humor. Relats on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu, amb tanta força i passió com la mateixa vida.

Aconsegueix les teves entrades gratuïtes a:

    • Entrápolis 
    • Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Castelldefels de dilluns a divendres de 9 a 14h.
    • A la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado 1 hora abans de l’espectacle.

27/09/2022