De Mot en Mot. Lectures en veu alta per a adults

De Mot en Mot. Lectures en veu alta per a adults

El grup de lectures en veu alta De mot en mot és un projecte de l’associació HI SOM.  Té la finalitat d’apropar la cultura escrita, el conte per adults a tothom, fins i tot a aquelles persones que, pel motiu que sigui, no poden llegir o tenen un baix nivell de comprensió lectora.

L’Íngrid Van Gerven i la Núria Noguera en són les dinamitzadores. Elles dues fan la tria dels textos sempre en català i escrits per dones i són elles les que llegeixen i les que plantegen algunes preguntes als oients  i s’anirà interpretant allò que s’hi diu, allò que l’autora ens vol mostrar.

De mot en mot, de paraula en paraula es va tramant una història. Els processos d’aprenentatge necessiten temps, cadascú va al seu ritme i de mica en mica es van aconseguint petites fites. De paraula en paraula anem creixent. Però no només llegim la paraula escrita, també llegim il·lustració, escoltem música, teatralitzem … Per a conferir una mirada diferent a cada lectura i cada sessió.

L’activitat és gratuïta i es realitza cada 1r i 3r divendres de mes a la sala d’actes de la Biblioteca Marc Vilalba de Cardedeu.  A les 18h de la tarda. Si voleu fer-ne un tastet us deixem aquest reportatge que va fer Radio Televisió Cardedeu

També podeu veure las sessions que es van realitzar durant al confinament al canal de RTVC.

Més informació:

30/06/2021 16:20 h.