Quins escriptors i escriptores visitaran al juny les Biblioteques de Barcelona?

Quins escriptors i escriptores visitaran al juny les Biblioteques de Barcelona?

Encetem el mes, dimarts, 6 de juny, a la Biblioteca Gòtic – Andreu Nin, amb la visita d’Eva Baltasar, que parlarà de Boulder.

Dimarts 13 juny, a la Biblioteca Francesca Bonnemasion, Juny Siva conversarà amb l’activista Ferran Pujol sobre el seu llibre Com un calfred, et veig.

Immediatament després, dimecres 14 juny, a la Biblioteca Collserola –Josep Miracle,  Blanca Llum Vidal parlarà de La princesa sou Vós amb Inés Macpherson.

Dijous 15 de juny, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Carlota Gurt parlarà de Sola, en el marc de les sessions obertes dels clubs de lectura.

També el mateix dia 15 de juny, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, Gustavo Faverón, Natalia García Freire i Franco Félix dialogaran al KM Amèrica sobre com s’escriu, avui dia, sobre la família. Tot seguit, Giuseppe Caputo, Belén López Peiró i Claudia Ulloa Donoso parlaran de literatures que travessen el dolor, físic o emocional. Finalment, Gabriel Mamani Magne i Leo Felipe Campos entrevistaran Leonardo Padura.

Divendres 16 de juny, també al KM Amèrica, Fernanda García Lao, Aline Bei i Juan Pablo Villalobos dialogaran sobre la casa, una frontera entre la vida interior i la vida a la intempèrie. Tot seguit, Claudia Ulloa Donoso, Natalia García Freire i Gabriel Mamani Magne parlaran dels textos on els llocs són un personatge més. Més tard, Franco Félix i Giuseppe Caputo entrevistaran Diamela Eltit.

Finalment, dissabte 17 de juny, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, el públic del KM Amèrica pren la paraula i fa preguntes a Leonardo Padura, Diamela Eltit i Gustavo Faverón. Més tard, Wilson Saliwonczyk oferirà un espectacle de literatura oral.

08/06/2023