VIII Marató de Lectura Popular de Poesia

VIII Marató de Lectura Popular de Poesia

El tinent d'alcaldessa de l’Àrea de l’Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva de l'Ajuntament, Josep Martínez, presentarà demà la celebració i començarà la Marató amb la lectura del poema Si puc, de Gabriel Ferrater, amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta.

A continuació, i fins les 13 hores, llegiran poesia alumnes de les escoles Las Seguidillas, La Jota i la Fundació Tallers Catalunya. A la tarda, de les 17 a les 18.30 h, continuarà la Marató de Lectura de Poesia, amb la participació dels membres del club de lectura del Servei Local de Català i de l'entitat badienca Manantial Poético.

La Marató de Lectura de Poesia és oberta a tothom que hi vulgui participar, amb les seves poesies o amb les que facilitaran el SLC i la Biblioteca. La Institució de les Lletres Catalanes anima totes les entitats públiques i privades d'arreu de Catalunya a celebrar aquesta gran festa de la paraula i de les lletres.

Per acabar aquesta diada dedicada a la poesia, a partir de les 18.30 h, a l'Auditori Municipal, hi haurà l'espectacle Rumbesia, Capítol 2, Del negre al blanc, de la companyia La última y nos vamos, un recital de poesia fusionat amb rumba en directe.

Per veure la notícia: aquí

21/03/2022