Tots els secrets de l'òpera “Carmen”

Tots els secrets de l'òpera “Carmen”

Amb motiu de la celebració de la sisena edició del Liceu a la fresca, que enguany representarà l'òpera "Carmen" de Bizet, el divulgador musical Pol Avinyó explicarà els trets més destacats d'aquesta obra des del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona avui 18 de juny a les 18 h. També respondrà les consultes dels participants a través d'un xat en directe. 

Avinyó permetrà descobrir per què "Carmen" és una de les òperes més populars, en quina obra literària es va inspirar el compositor i altres dades interessants que ajudaran a gaudir de la propera edició del Liceu a la fresca, que tindrà lloc el proper 20 de juny a les 22 h al canal 33, en una producció de Calixto Bieito enregistrada al Gran Teatre del Liceu el 2010. 

La xerrada d'aquest divulgador per als usuaris de les biblioteques s'emmarca en el programa Liceu al territori, en què participa la Xarxa de Biblioteques Municipals per tal d'apropar el món de l'òpera als usuaris de  les biblioteques. 

 
 

 

17/06/2020