Nou cicle: els Clubs del Llibre virtuals

Nou cicle: els Clubs del Llibre virtuals

Els Clubs del Llibre (presencials o virtuals) són trobades entre escriptors al voltant d’un llibre.En aquesta ocasió l’escriptora i periodista Eva Comas entrevistarà Guillem Sala, autor de la novel·la ‘El càstig’.

Guillem Sala és professor de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va guanyar el Premi Documenta amb ‘Imagina un carrer’ (Empúries, 2007) i l’any 2019 va publicar ‘La fuga de l’home cranc’ (L’Altra Editorial). Ha publicat relats i novel·les juvenils i ha escrit guions de cinema documental i de ficció.

Eva Comas va guanyar el Premi Pirineu de Narració Literària amb el relat ‘La serp de foc’. Ha publicat 'El somni blau' i 'Els nens de l'Adelita' i col·labora a El món a RAC1, La Primera Pedra a RAC1 i la revista de difusió de la investigació, Revista Mètode.

‘El càstig’ és una novel·la crua i vibrant, escrita amb una naturalitat inusual i amb dos personatges principals: la Sandra i l’Izan. La Sandra és professora en un institut del barri de Sant Andreu. Fa dos anys que surt amb l’Albert, un escriptor que li havia fet de professor a la universitat, i no acaba d’enamorar-se’n. A l’institut hi ha un company que podria ser l’home ideal, i a classe hi té un alumne, l’Izan, que necessita la seva ajuda. Però la Sandra arrossega des de petita una relació turbulenta amb la seva família i està en guerra contra ella mateixa.

La cita és:

  • Dia: dimecres 3 de març
  • Hora: 19.00 h
  • Canal: Instagram BibliotequesXBM
  • Durada prevista: 50 minuts
Més informació:

17/02/2021