9a Sant Silvestre Manresana. Memorial Dolors García

9a Sant Silvestre Manresana. Memorial Dolors García

La novena edició de la cursa Sant Silvestre Manresana organitzada pel Grup Cube de Manresa es celebrarà l’últim diumenge de l’any, el dia 29 de desembre i començarà a les 11 h del matí. És una bona proposta per acabar l’any fent esport!

El recorregut és de 10 quilòmetres i és una cursa popular, cronometrada i no competitiva. Des de l’any passat que es va canviar l’asfalt per la terra convertint la prova en una atractiva cursa de muntanya. Porta el nom de Memorial Dolors García en record a aquesta monitora que va perdre la vida l’any 2016 a causa d’un accident quan anava en bicicleta per la carretera dels Rasos de Peguera.

Les inscripcions es poden fer anticipadament (14-16 euros)  o el mateix dia de la cursa (20 euros). Es poden fer a través de la pàgina web del Cube o bé presencialment als dos centres del grup, Cube Fitness Club i Club Duo.

L’any passat el guanyador va ser l’Arnau Montiel (del CN Minorisa Triatló) que va trencar l’hegemonia de l’atleta Oussama Chouati (del Club Atlètic Manresa) que havia guanyat sis de les vuit edicions de la cursa. En categoria femenina la guanyadora va ser l’atleta gironellenca Judit Franch.

Ves al prestage ►

Més informació:

18/12/2019