Taradell negre

Taradell negre

Els dies 8 i 9 d'abril es celebra Taradell Negre, el primer Festival de novel·la negra catalana de la comarca d'Osona. Vol ser un punt de trobada entre els autors i el lectors d’aquest de gènere i una oportunitat per poder escoltar als autors més reconeguts de la novel·la negra catalana parlar de les seves darreres obres i debatre sobre el gènere.  

A la web de Taradell Negre trobaràs la programació del festival, informació dels autors i de les obres que es presenten i també les diferents activitats paral·leles que s'han organitzat.

Dos autors taradellencs, Aniol Florensa i Antoni Pladevall participaran com a moderadors en dues de les taules : Els joves també negregen i Terra de bandolers.

El Festival organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font compta amb la crítica literària Núria Martínez com a comissària i  amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diferents editorials dedicades al gènere  i també dels comerços i restauració de Taradell. 

 

06/04/2022