Diada 11 de setembre

Diada 11 de setembre

El Palau de la Generalitat de Catalunya obre les seves portes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. 
Les portes obertes seran els dies 10 i 11 de setembre. L’horari de dissabte 10 de setembre serà des de les 10h del matí fins a les 21h del vespre; i el diumenge 11 de setembre des de les 10h del matí fins a les 17h de la tarda. 
Serà necessari registrar-se prèviament per tal de poder accedir al Palau, en les diferents franges horàries disponibles per l'ocasió. 
  
El recorregut inclou diferents estances del Palau i en el Saló Sant Jordi es podrà veure la catifa de flors realitzada per la Federació Catalana de Catifaires, dissenyada amb motiu de la Diada. 
Els dos dies de portes obertes, a les 12h del migdia, es podrà escoltar les audicions del Carilló, a càrrec de la carillonista del Palau, Anna Maria Reverter. Les audicions es podran gaudir durant el recorregut. Per més informació sobre els concerts de carilló que es fan durant l’any podeu consultar el web del Carilló del Palau. 

La visita de les portes obertes al Palau s’inicia per l’accés del carrer de Sant Sever i permet visitar els espais institucionals i monumentals de les plantes baixa i noble del Palau, incloent la Sala Clavé, Sala de Premsa, Sala Tàpies, Sala Torres García, Sala dels Reis, Sala del Govern, Capella de Sant Jordi, Sagristia i Saló de Sant Jordi.
També permet el pas pel pati dels Tarongers, Galeria Gòtica, escala Gòtica i pel pati Gòtic, on es troba l’escultura del Desconsol. La sortida es realitzarà per la portalada Gòtica del carrer del Bisbe.
 

05/09/2022