Twin Peaks

Fa poc es va estrenar la 3a temporada de Twin Peaks. Vols saber que vaig fer per posar-me al dia?:

Serà la primera vegada en més de deu anys que el David Lynch es posa a dirigir (el molt cabró ja ha deixat clar que això no significarà un retorn a la direcció per part seva). Estic tant emocionat amb la idea del retorn de "Twin Peaks" que havia pensat escriure un totxo sobre la grandesa de la sèrie. Enlloc d’això us he preparat un menú de llaminadures visuals que ens servirà per agafar -més- gana a la nova temporada, que es va estrenar el passat 21 de maig amb l’emisió d’un episodi doble.

Començarem amb una playlist de música que pertany a l’univers Peakie, algunes d’elles perquè formen part de la banda sonora de la sèrie i d’altres perquè hi tenen una certa sintonia temàtica. Trobaureu cançons d’Angelo Badalamenti, Julee Cruise, Johnny Jewel, Dirty Beaches, Henry Mancini, Biosphere, Roy Orbison, Portishead, Matmos, Beach House… Una hora i mitja de sofisticació i nocturnitat.

 


El repartiment és d’aquells que fan aixecar les celles: James Belushi? Sky Ferreira? Michael Cera? Monica Bellucci? Eddie Vedder? També hi trobem altres actors i actrius que han col.laborat abans amb Lynch, com Naomi Watts o Balthazar Getty.

 
 

Com diu un dels comentaris d’aquest video, és difícil mirar d’explicar-li la trama de la sèrie a algú i no quedar com un tarugo, així que si no heu vist mai la sèrie, aqui teniu un resum de cinc minutets.

 
 

Un altre clip de la nova temporada, TORNEM A TWIN PEAKS!

 
 

Lana del Rey apareix a la nova temporada de Twin Peaks, una combinació que ens motiva a tope. Aquí la veiem interpretant “Blue Velvet”:

 

Aquest article de Variety inclou declaracions de David Lynch, Kyle MacLachlan i Laura Dern

Sempre associarem a Angelo Badalamenti amb l’univers Twin Peaks. En aquest clip explica com va composar part de la banda sonora.

 


A casa ens encanta el David Letterman, per això vam disfrutar moltíssim amb aquesta aparició de David Lynch al seu programa a principis dels anys noranta.

 
 

També hi va passar el Kyle MacLachlan!

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 07-06-2017 Última actualització 07-06-2017